Любовен скандал провалил Мъри срещу Гришо

Любовен скандал провалил Анди Мъри срещу Гришо

Медиите на Острова побързаха да намерят оправдание за загубата, която местният любимец Анди Мъри претърпя от българина Григор Димитров на Уимбълдън.

Както е известно, хасковлията унищожи шотландеца без особени проблеми в три сета, сваляйки го от трона пред погледа на принц Уилям, който на няколко пъти се хвана за главата.

Оказва се, че Мъри е имал лют скандал с приятелката си Ким Сиърс минути преди началото на мача, пише вестник „7 дни спорт“.

Основания за подобно твърдение дават някои реплики и псувни на Мъри по време на срещата, които са били отправени към ложата на тенисиста. Там бяха седнали треньорката му Амели Моресмо, неговата приятелка Ким и майка му Джуди.

„Затвори си шибаната уста“, псувал Мъри във втория сет, а при 2:4 гейма в третия сет нервите му отново не издържали и той изригнал с думите „5 минути преди шибания мач“.

Интригата е подсилена и от това, че олимпийският шампион едва е дочакал края на пресконференцията и веднага е напуснал кортовете.

Още по-странно е, че той не е сменил екипа си с други дрехи, както винаги прави след игра, а просто е нарамил саковете си и се е изнесъл от комплекса.

Самата Сиърс пък излязла от ложата на централния корт още преди да бъде отбелязана последната точка в мача и също е била забелязана да си тръгва сама малко след своя любим.

 

 

 

 

Подобни статии

Top