Любовен хороскоп за седмицата

Овен
През тази седмица обвързаните представители на зодия Овен ще се опитат да извоюват своята свобода. Ако вашата половинка ви постави някакви условия или ограничения, вие сериозно ще се замислите от какво имате нужда. Любовта се нуждае от въздух, а вие и от някого, който уважава вашето лично пространство. Именно за тази ваша свобода ще се борите. Дали ще я постигнете зависи от вас.

Телец
Планетата на любовта Венера определено ще ви накара да се почувствате като на увеселително влакче. Широк спектър от чувства, ще бъде вашата тайна подправка на рецептата за повече романтика.

Може би ще има някакъв повод да ревнувате любимия човек, а може би ще искате да споделите вашите чувства и желания. Направете го! Пълнолунието е във вашия сектор на партньорствата и ще ви даде своята подкрепа.

Близнаци
Най-щастливият ден за любовта през тази седмица ще бъде понеделник. Венера и Сатурн ще се свържат в перфектна за вас и партньора ви връзка и ще ви помогнат да изградите солидни основи.

Във вторник е възможно да възникнат недоразумения свързани с финанси. Ако нямате половинка до себе си, в петък може да се появи някоя интересна личност, с която да започнете неангажираща връзка.

Рак
Ако се намирате в сериозна връзка, е възможно да почувствате липса на подкрепа от страна на половинката. По-специално ще се нуждаете от любимия човек, ако в този момент пред вас има голяма възможност да се развиете в кариерата.

Ще ви бъде трудно да овладеете емоциите си, но се опитайте. За тези от вас, които са в неангажираща връзка, след петък ще се появяват и силни романтични емоции помежду ви.

Лъв
Обвързаните представители на зодията ще се почувстват сигурни в половинката и връзката си. Ще осъзнаете, че духовните вярвания са по-близки, отколкото сте предполагали. В резултат взаимоотношенията ви ще се задълбочат.

Ако сте необвързани, в петък внезапно може да се развие нова романтична връзка за вас. Възможно е да се запознаете доста необичайно с някого и това да ви развълнува.

Дева
Във вторник е възможно да възникне проблем с физическата и емоционална интимност. Бягате от важни теми за обсъждане. В зависимост от това как ще се развият събитията между вас и половинката ви, в края на седмицата сексуалният ви живот може да стане доста интересен.

Везни
Възползвайте се максимално от постоянната енергия между вас и вашата половинка в понеделник, тъй като след това ще бъде трудно да се чувствате в хармония. Във вторник може да възникнат големи спорове, които ще изложат на съмнение връзката ви.

Скорпион
В петък пълнолунието във вашия зодиакален знак ще ви накара да се почувствате по-уязвими, особено ако има ситуация на напрежение между вас и партньора. Ще покажете жилото си, особено ако почувствате, че може да бъдете наранени. От друга страна сте готови да се борите за любовта и да се свържете на по-дълбоко ниво с любимия човек.

Стрелец
Седмица на възходи и падения очаква родените под знака на Стрелец. В началото на седмицата ще се заблудите, че всичко е наред. Ще възникнат спорове от битов и финансов характер. За необвързаните представители на зодията, седмицата може да предостави възможност за нова любов.

Козирог
Началото на седмицата ще започне добре за вас и любимия човек. Ще обсъдите планове свързани с общото ви бъдеще или закупуването на нов дом, кола. Има риск някой от близките ви да застраши романтичната връзка. Не допускайте това да се случи.

Водолей
За необвързаните Водолеи седмицата ще предложи не една възможност за нови познанства. Ще се появи някой, който ще развълнува сърцето ви. Ако вече се намирате в сериозна връзка, между вас и половинката ще се усеща хармония.

Риби
Ще се радвате на подкрепата на партньора и така ще имате възможността да сбъднете вашите мечти, свързани с кариерата. От друга страна, ако имате желание да обсъдите нещо важно, не отлагайте.

Източник: az-jenata.bg

Подобни статии

Top