Любовен хороскоп за юли

Овен
За овните юли е приготвил нелеко изпитание. Трябва да ставате по-рано от обичайното. За щастие не, за да ходите на работа, а за приятни занимания. Спорт, хоби или просто сутрешно кафе със скъп за вас човек, ще ви донесат необходимата бодрост. Колкото по-активни станете, толкова по-лек и позитивен ще бъде животът ви. Втората половина на месеца ще ви донесе ново познанство, което ще прерасне в дружба. Може вашият приятел, да се окаже по-възрастен, но това няма да бъде пречка за отношенията ви. Но пък и не е нужно те да стават романтични. Постарайте се да не лъжете в края на месеца. Ако ви хванат в лъжа, репутацията ви ще пострада. По-добре мълчете.

Телец
В кръгът на доверието ви се опитва да влезе не най-приятния човек. опитайте се да се дистанцирате от ухажор, който всъщност се опитва да вземе назаем от вас пари. Като цяло подобни поклонници с користни намерения за съжаление няма да са малко. Отказвайте им без колебание. Втората половина на месеца ще ви даде повод за радост. Обновление на гардероба, приятни срещи, нови места, ще ви отвлекат от неприятните мисли. А краят на юли може да ви разстрои, но не приемайте тъжните новини прекалено навътре.

Близнаци
Близнаците трябва да отключат егоизма си и да престанат да обръщат внимание на околните, особено ако не влизат в близкия им кръг. Направете си подарък! Всички останали могат да почакат. Отделяйки внимание за себе си, ще станете по-привлекателни в очите на околните. В средата на юли ще възстановите връзката си с приятели или познати, които отдавна не сте срещали. Бъдете готови за провокации.

Рак
За раците юли е приготвил неприятности в работата, които ще им отровят живота до август. Не са ви нужни съвети от странични хора, по-добре се вслушайте в тези на вашите близки. Ако разберете, че ситуацията става прекалено сериозна, излезте в отпуск. Дори някой да каже, че бягате от проблемите, малко почивка няма да ви е излишна. Поглеждайки на ситуацията отстрани, ще намерите бързо решение. Последната седмица на юли ще бъде тежка, ще се изморите и няма да ви е леко да се откъснете. Ще помогнат разходки на чист въздух и музика.

Лъв
Юли за лъвовете ще се окаже доста неочакван. Въпреки, че самите вие сте готови да давате много, в отговор ще получите много повече. Във всеки случай правете всичко с чисто сърце. Бъдете готови да приемете предложение за сътрудничество, с което към вас ще се обърне стар партньор. Ще получите изгода и ще укрепите деловите си връзки. В края на юли очаквайте изненада от близък човек. Подаръкът ще ви се стори ценен, но не бързайте да отговорите с подобен жест. Ще се появи подобна възможност в бъдеще.

Дева
Девите трябва да станат по-общителни и интересни. Не се затваряйте в себе си и помнете, че самоусъвършенстването ще ви помогне да достигнете по-нагоре от нивото, на което се намирате и да привлечете вниманието към вас на действително достойни хора. Обществените мероприятия ще ви донесат позитивни емоции. През юли ще станете особено възприемчиви към проблемите на бездомните животни. Ако изведнъж ви се прииска да си вземете котенце или куче, следвайте призива на сърцето.

Везни
Везните трябва да са готови, че през юли ще е необходимо да покажат колко много знаят. За щастие сте умни и сте свикнали да удивлявате околните с познанията си. Не бъдете излишно скромни, станете по-уверени и дори нагли, защото наистина разбирате повече от останалите. Такова поведение ще е особено ефективно на работа. В края на месеца близък човек ще ви направи неочаквано признание.

Скорпион
Скорпионите трябва да са готови за решителни действия. Уверено продължавайки пътя си, вие ще получите това, за което отдавна мечтаете. Нищо няма да се случи само, действията ви ще имат решаващо значение. Трябва да бъдете искрени с близките си. Натрупаните претенции и критики трябва да казвате откровено. Иначе скандалът е неизбежен. Не отлагайте решението на  неприятни въпроси. В края на месеца е по-добре да се посветите на почивка в компанията на любима книга или филм.

Стрелец
В обкръжението на Стрелците ще се появи човек със съмнително минало и също толкова съмнителни предложения. Дистанцирайте се от него, въпреки щедрите обещания. Гласът на разума говори за това, че нищо не се случва толкова просто, а разплатата за алчността може да се окаже по-голяма, от възможната печалба. Не е изключено да ви срещне близък някога човек от минала връзка. Не крийте емоциите си, постарайте се да бъдете естествени. Бившият ви партньор няма да ви направи нищо лошо. На работа следете за думите си, някои ваши фрази може да бъдат използвани във ваша вреда.

Козирог
Козирозите трябва да спрат да се опъват, защото всички приятни срещи и отношения, ще ги подминат. Отворете се за нови усещания и познанства, не се отказвайте от нови предложения. В семейството проявете търпеливост към близките, бъдете готови на компромиси. На работа ви чака успех. Ценят ви и заплатата ви е добра, но не пренебрегвайте точността.

Водолей
Водолеите просто трябва да започнат нов живот! Престанете да отлагате това за после! Не мислете, че имате безкрайно много време! При необходимост, проявете щедрост. Може да не сте богати, но има хора, които са по-бедни и от вас. Това не значи, че трябва да дадете последното, което имате, но все пак можете да помогнете. Особено на близки хора. Не забравяйте за приятелите, особено за тези, с които отдавна не сте се срещали.

Риби
За рибите е важно да не забравят хората наоколо. Близките ви заслужават внимание. На работа не мълчете, иначе никой няма да ви забележи. Колкото повече кажете, толкова по-голяма е вероятността вашите идеи да се реализират. Спорете, дискутирайте, но не мълчете. Може даже да се похвалите, особено с трудолюбието си. Разбира се никой няма да ви направи комплимент за това, но и не е необходимо. Направете си подарък.

Източник: online-z.com
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top