Любовен хороскоп за 18 – 24 юли

В любовен план звездната карта показва, че ни очаква една спокойна седмица. Някои от представителите на зодиакалните знаци ще преоткрият половинката си. Други ще срещнат нови възможности. Какво ви очаква, вижте в любовния хороскоп на az-jenata.bg.

Овен
Романтиката ще заеме своя връх през тази седмица. Възможно е вълненията ви да бъдат много силни, особено ако скоро някой е развълнувал сърцето ви. Въпреки че първоначално във вас желанието за секс и интимност ще бъдат водещи, може би е добра идея да опознаете първо тази личност. И двете страни има с какво да се впечатлите, затова не бързайте със секса.

Телец
За тези обвързани представители на зодията, които мечтаят за нов дом, тази седмица мечтите им може и да се сбъднат. Друга възможност е да заживеете под един покрив с любимия човек, да направите заедно успешна инвестиция. Всичко ще се случва с лекота.

Близнаци

През тази седмица тривиалните въпроси няма да занимават вас и половинката ви. Разговорите, които ще проведете ще са задълбочени, интересни, важни за вас. Ако е необходимо да се правят някакви компромиси, то те ще са и от двете страни, но ще се случат след смислен диалог.

Рак
Пълнолунието през тази седмица е във вашия сектор на партньорствата и ще ви остави емоционално отворени за всички аспекти, свързани с взаимоотношенията. Ще бъдете по-дълбоко осъзнати по отношение на отговорностите към половинката и връзката си.
Балансирането на задълженията, освен останалите ви приоритети, няма да бъде лесно. Бързо ще осъзнаете, че партньорът ви си заслужава всички жертви, които трябва да направите във връзката.

Лъв
Едно от най-хубавите неща в една връзка е, когато осъзнаеш, че можеш да разчиташ на любимия човек за всичко. Ще откриете много нови положителни черти в любимия човек. Ще ги преоткриете по много хубав начин и ще си дадете сметка, че това, което получавате в любовта ви стига и не бихте губили времето си с някой друг.

Дева
Пълнолунието е в сектора ви на любовта през тази седмица. Ще достигнете до някои истини и ще оцените нещата реалистично. Бъдете честни пред себе си за чувствата, които изпитвате. Ако все още сте твърде предпазливи в новата си любовна връзка, време е или да отговорите с емоции на отсрещната страна, или да прекратите взаимоотношенията. Не забравяйте, че в любовта не бива да има страхове.

Везни

През тези дни някои от представителите на зодия Везни ще се нуждаят от приятелски съвет за любовта. Друга възможност е да се запознаете с нова личност в социалните мрежи и да стигнете до интимни моменти. Може би ви очаква една приятна среща. Възползвайте се от възможностите.

Скорпион
За някои от Скорпионите ще се появят големи възможности в кариерата, а и ще получат силна подкрепа от любимия човек. Наясно сте с това какво искате да постигнете. Няма да ви липсват комплименти и насърчаващи думи от половинката, но не забравяйте, че този успех дължите и на него/нея. Обърнете внимание и на романтиката.
Стрелец
Подкрепа от любимия човек ще получат и родените под знака на зодия Стрелец. Той или тя, не само разбира вашите морални убеждения, но вероятно се придържа също към тях. Това ще ви накара да усетите връзката помежду ви по-силна. Постигането на съгласие по важни въпроси свързани с любовта, ви кара да се чувствате сигурни. Няма да имате никакво съмнение, че в този момент до вас стои точният партньор.

Козирог
Пълнолунието през тази седмица ще ви подари повече положителни емоции в сектора на любовта. Използвайте всяка възможност, за да бъдете с любимия човек и да се отдадете един на друг. От друга страна е възможно да направите общи инвестиции, но бъдете предпазливи.

Водолей
Една ваша мечта е на път да се сбъдне благодарение на подкрепата на любимия човек. Очаква ви щастлива седмица в сектора на любовта.

Плановете ви се осъществяват с желаната динамика. Отдайте се на повече романтика и вълнуващи пътувания.

Риби
За някои от Рибите предстои смяна на работното място. Партньорът ще ви помогне да се подготвите за тази промяна. Любовният ви живот ще бъде спокоен, изпълнен с положителни емоции. Ще имате желание да помагате на другите, а това ще ви накара да се почувствате още по-щастливи.

Подобни статии

Top