Любовен хороскоп за 22-28 февруари

Последната седмица на най-любовния месец ще бъде изпълнена с положителни и отрицателни емоции в сектора на любовта. Представителите на различните зодиакални знаци е добре да проявят повече търпение. Ще получат желаните отговори, а някои и любовта, която толкова дълго са чакали. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Като става въпрос за любов, през тази седмица, вие, родените под знака на Овен, ще се радвате на успехи. Всичко, което планирате, ще се случва така, както искате. Въпреки динамиката в работата ви, отделете време да се погрижите за себе си. Тази седмица ще сте неустоими за противоположния пол. Ако имате половинка до себе си, през почивните дни се отдайте изцяло на нея.

Телец

Ако през последните дни сте имали някакви опасения или притеснения свързани с любовния ви живот, то те са неоснователни. Вселената ще ви окаже своята мощна подкрепа. Спрете да се тревожите, защото енергията на страха и тревогата, само забавя евентуалното проявяване на вашите желания. Мислете позитивно и не забравяйте да споделите вашите желания и намерения с половинката ви.

Близнаци

Самотните представители на зодията ще трябва да проявят още малко търпение. Вашите желания ще започнат да се случват много скоро. Бъдете оптимисти, следвайте знаците на съдбата, които тя ви дава за любовта и най-вече бъдете отворени за нови контакти. За тези от вас, които се намират във връзка, седмицата ще бъде изпълнена с приятни емоции за вас и половинката ви.

Рак

Плановете в любовта, които сте си поставили, най-вероятно няма да се случат по този начин, по който сте го желали. Фокусирайте се върху алтернативна възможност, ако има такава. Бъдете активни, социални и привлечете нови възможности за любов към себе си. За тези от вас, които се намират във връзка, е добре да бъдат по-търпеливи към половинката си.

Лъв

Седмицата е благоприятна за създаването на нови познанства. Това ще ви даде много възможности в любовта, ако търсите нова половинка. На тези от вас, които се намират в сериозна връзка, предстоят дни изпълнени с много романтика и страст.

Дева

Звездната карта показва, че през тази седмица е добре да внимавате в комуникацията в сектора на любовта. Ако се нуждаете от половинката си, търсите неговата/нейна подкрепа, споделете вашите желания и нужди. В противен случай ще останете неразбрани. В ситуации на спор могат да се породят редица недоразумения. Добрата комуникация ще ви помогне да продължите напред и в хармония.

Везни

Има отговори, свързани с любовта, които искате да получите сега, а те се бавят и това ви напряга. Не се тревожете! Това, което искате да разберете, ще се прояви във времето и няма да се налага да чакате дълго. Обвързаните Везни е добре да обърнат повече внимание на половинката си и да ѝ окажат своята подкрепа.

Скорпион

Връзка, за която сте мечтали е на път да се осъществи. Романтиката, която сте очаквали е на път да се случи. Подобно на всички партньорства, може да имате възходи и падения, но нека това не ви възпре или разклаща доверието към половинката ви.
Разногласията ще изчезнат и доверието помежду ви ще става все по-голямо. Звездната карта показва възходящо движение към ново ниво на отдаденост и интимност. Това може да включва брак, създаване на нова връзка, общо съжителство или друг вид ангажимент.

Стрелец

Всичко, което ви е нужно през тази седмица е вярата. Може да имате това, което желаете, но трябва да вярвате в любовта. Премахнете всички негативни мисли и емоции. Вярвайте в мечтите си и се отдайте на любимия човек. Само така ще се преоткриете един друг.

Козирог

През последните дни някои от представителите на зодията, които са имали конфликти с половинката е добре, ако все още не са ги изгладили, да го направят сега. Разплитането на сложните ситуации ще ви даде много отговори. Седмицата може да се развие в благоприятна посока и с повече романтика, само ако надскочите егото си.

Водолей

Интересна ще бъде седмицата за родените под знака на зодията. От една страна ще имате конфликтни ситуации, които ще преминават бързо, от друга – много страст и желание за интимност. Отдайте се на хубавите емоции.

Риби

Звездната карта показва, че сега е моментът да направите желаните от вас промени в сектора на любовта. Ще бъде като някаква трансформация, която може да ви раздели с неподходящ партньор или да ви срещне с някого, който сте искали да имате до себе си.

Източник: az-jenata.bg

Подобни статии

Top