Любовен хороскоп за 30 ноември – 6 декември

В първата седмица на декември Венера ще даде своята мощна подкрепа за голяма част от зодиакалните знаци. Възможно е да има нотка на ревност или да се появят малки конфликти.

Но те няма да помрачат иначе благоприятния климат в любовта, пише az-jenata.bg. Вижте какво ви очаква в следващите редове.

Овен
За тези от вас, които са в сериозна връзка, през тази седмица, акцентът ще бъде не толкова към романтиката, колкото към общите ви финанси. Има голяма вероятност да решите да направите големи инвестиции заедно, като покупка на жилище. Въпреки това се опитайте да обърнете повече внимание на романтиката.

Телец
Очаквайте повече хармония между вас и партньора ви тази седмица. В петък вашата управляваща планета, Венера, ще се премести в сектора на взаимоотношенията и ще остане там до 30 декември. Ще почувствате засилване на любовта на едно по-дълбоко ниво, ще имате желание да се ангажирате с половинката ви в отношения, които имат перспектива.

Близнаци
Във вторник вие и вашият партньор ще се насладите на изключителна комуникация помежду ви. За тези от вас, които все още не са намерили любовта, след петък има вероятност офис романтиката да започне да се развива. Очаква ви силна химия с колега.

Рак
Необвързани ли сте? Търсите този специален човек, който ще улови сърцето, тялото и душата ви? В петък Венера ще навлезе във вашия сектор на любовта и ще се задържи там до края на 2015 година. Дотогава имате мощната подкрепа на тази планета да се запознаете с някоя специална личност.

Лъв
За самотните Лъвове седмицата ще бъде изключително интересна. Възможно е да се появи нова любов зад граница или ако на този етап са в неангажираща сексуална връзка, тя да се превърне в нещо повече. Изчакайте до петък, когато ще бъде най-подходящият ден за взимане на сериозни решения.

Дева
Добри новини и за необвързаните представители на зодия Дева. След петък има големи шансове в любовта да започнете да се чувствате щастливи и да срещнете нова любов. Бъдете социални и не отказвайте никакви покани за партита. Ако вече сте намерили своята половинка, хармонията между вас ще върви повече от гладко.

Везни
През тази седмица вие и половинката ви ще завършите някакъв проект, ще вземете важно решение или ще разрешите проблем. Всичко се развива във ваш интерес. Сексуалният ви живот ще заеме своя връх, но не позволявайте на дребни спънки да развалят хармонията между вас.

Скорпион
Венера се движи в знака на Скорпион и до края на годината ще имате фантастични възможности в любовта. Планетата ще повиши вашата увереност и физическа привлекателност и е много възможно да привлечете към себе си нови обожатели. Сега е моментът да инвестирате средства и време за подобряване на вашата външност.

Стрелец
Предстоят дни на размисъл. Ще осъзнаете, че искате и се нуждаете от повече в любовта. Ако в последно време сте били разочаровани от връзките ви, сега ще се нуждаете от съвет на близък приятел, за да знаете как да продължите смело напред.

Козирог
Вашият социален живот може да се окаже ключът към любовния ви такъв. Ако търсите начин да подобрите взаимоотношенията с любимия човек, помислете за разнообразяване на социалния ви живот. Открийте нови интереси, хобита, в които да бъдете заедно. Ако сте самотни и някой ви покани на среща, приемете я.

Водолей
Ако се намирате във връзка, след петък неговия или нейния статут може да се превърне в повод за гордост. Успехите на половинката ви ще ви сближат още повече. Отдайте се на обожанието един към друг.

Риби
Вие и вашият любим ще искате нещо повече в любовта. В петък Венера ще се премести в тази част от вашата графика, която е свързана със сериозни и важни стъпки. В резултат вече няма да ви задоволява само физическата връзка. Ще искате да разширите хоризонтите си заедно на духовно, интелектуално и културно ниво.

Подобни статии

Top