Любовен хороскоп за 5-11 септември - DC news

Любовен хороскоп за 5-11 септември

Забавен любовен хороскоп за всички зодии

Втората седмица на септември започва обещаващо в сектора на любовта. Този път положителна роля ще изиграе Юпитер. Вижте кои зодии ще се радват на нова любов и повече романтика!

Овен

За представителите на зодия Овен, предстои една хубава любовна седмица. Някои от вас, които нямат сериозна връзка е възможно да срещнат нова любов или да преосмислят самотата си.
Ако сега започнете нови любовни взаимоотношения, знайте че ви очакват месеци, които ще са изпълнени с положителни любовни емоции. Юпитер, който сега е във вашия дом ангажираността, ще помогне на самотните да намерят нова половинка.

Телец

Що се отнася до финансите, с любимия човек няма да имате разногласия, но може по други теми или заради някакви битовизми, да се наруши комуникацията във връзката ви. Каквото и да породи спор между вас, ще трябва да го разрешите. Бъдете внимателни с емоциите.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, за тези от вас, които нямат сериозна връзка, предстоят важни космически събития, които ще променят любовния пейзаж. Юпитер, планетата на късмета, ще навлезе във вашия сектор на романтиката този петък. Така ще се задържи до октомври 2017!
Ще имате прекрасни възможности по отношение на любовта, от които е добре да се възползвате. Ако вече имате любим човек до себе си, следващите месеци ще се радвате на хармония и романтика, а някои то вас може и на новината за бебе.

Рак

Представителите на зодия Рак ще се почувстват така, сякаш всичко е под техния контрол, особено в любовта. Любимият човек ще ви окаже подкрепа, но не са изключени и разногласия. Решете ги с подходящия тон и необходимото разбиране един към друг.

Лъв

През тези дни, някои от вас ще проведат важен разговор с партньора, след който ще се почувстват много по-сигурно във връзката си. Ще осъзнаете, че имате много общи желания и най-хубавото е, че ще направите план за тяхното осъществяване. Мислете за перспективите, защото всичко ще се случва с лекота.

Дева

Втората седмица на септември няма да мине, особено гладко в любовта. Възможно е да има разногласия по отношение на парите. Той или тя, може да се опита да злоупотреби с вашето търпение. От друга страна, може да се почувствате така, сякаш любимият човек се опитва да ви контролира твърде много по отношение на финансите.

Везни

От целия зодиак, Везните ще бъдат най-големите щастливци в любовта или поне през тази седмица. В петък Юпитер навлиза във вашия знак и ще се задържи там до октомври 2017 година. Ще забележите подобрения в много области на живота, включително и в любовта. Ако нямате половинка до себе си, има добри шансове това да се промени. Възползвайте се от хубавия любовен климат.

Скорпион

Напрежение в любовта ще има и за родените под знака на зодия Везни. Оказва се, че вие или вашият партньор, имате някаква тайна. Това само ще доведе до усещането за предателство, загуба на доверие. Ако искате да имате здрава връзка, помислете дали не е добре да бъдете искрени.

Стрелец

Ваш близък приятел ще има голяма роля в любовния ви живот през тази седмица. Или ще ви срещне с нова любов, или той ще се окаже, влюбен във вас. Сцена на ревност или откровение, това ще бъде загадка, а може би и приятна изненада за вас.

Козирог

Повече работа и по-малко романтика за Козирозите. Вашата половинка може да изиграе ключова роля по отношение на кариерата ви или да окаже подкрепата си относно плановете ви. И все пак се опитайте да отделите малко време за романтика.

Водолей

Обвързаните представители на зодията ще имат фантастична седмица в сектора на любовта. Очакват ви пътувания, хубави моменти с приятели, но всичко това до неделя. Тогава е възможно да настъпят някакви сериозни разногласия помежду ви.

Риби

Обвързаните Риби ще се радват на подкрепата на Юпитер. Благодарение на нея, ще има хармония и щастие във връзката им. Повече положителни новини ще има и по отношение на финансите. Това ще разшири плановете ви за инвестиции или просто ще направите хубави покупки или пътувания с любимия човек.

Източник: az-jenata.bg

Подобни статии

Top