Любовен хороскоп за 6-12 юни 2016

През втората седмица на юни Венера и Слънцето ще осъществят връзка, която ще донесе положителен заряд. Любовният климат ще бъде спокоен. Някои представители на зодиакалните знаци ще намерят нова любов. Вижте какво ви очаква в любовния ни хороскоп.
Овен
През тази седмица ще имате възможността да разговаряте с любимия човек на едно по-дълбоко ниво. Разговорите ви ще бъдат вълнуващи, забавни, интересни и ще се изслушвате един друг. След неделя има голяма вероятност да вземете някакво внезапно положително решение относно любовния ви живот.
Телец
В началото на седмицата има шанс да получите приходи и това да е причината да зарадвате любимия човек с подарък. Твърде вероятно е пред вас да се открият нови възможности и половинката ще ви окаже нужната подкрепа. Очакват ви успехи и романтични моменти.

Близнаци
Ако все още не сте намерили любовта в живота, предстоят дни, които могат да ви донесат промяна в тази посока. Използвайте вашите чар и добро настроение, за да привлечете вниманието на някой специален.
След неделя има шанс да се запознаете и с някой, с който общувате в интернет от дълго време, а може срещата с ваша нова половинка да се случи на парти с приятели.
Рак
Очаквайте добри перспективи в сектора на любовта през втората седмица на юни. Вие и половинката ви може да решите да прекарате повече време насаме. Ще се свържете не само физически, но и на духовно ниво. Ще си напомните какво означавате един за друг. В случай, че от доста време има конфликт между вас, който не можете да разрешите, помислете дали е добре да се консултирате със семеен терапевт.

Лъв
Лъвове, очаква ви невероятна седмица, изпълнена с романтични възможности и социални забавления. Възможно е да усетите химия между вас и приятел или колега. Намерете начин да поговорите и да изясните съмненията, ако има такива. Също така има шанс да срещнете някой специален човек по доста необичаен начин и той или тя дори да е от друга националност.
Дева
Девите ги очакват много положителни емоции по отношение на кариерата. Любимият човек ще ви окаже своята подкрепа. Много комплименти, усещане за привързаност ще има между вас. И за финал в края на седмицата може да бъдете зарадвани от финансови постъпления. Радвайте се на връзката ви и планирайте нещо хубаво за бъдещето.

Везни
Ако имате половинка до себе си, то тя или той може да ви изненада с приятна новина. Положителни емоции може да са свързани с пътуване, финансови облаги или друго, което очаквате да се случи от дълго време. Имате добри перспективи за романтика и за планове за общото ви бъдеще.
Скорпион
Повод за радост свързана с финанси ще имат и родените под знака на зодия Скорпион. Възможно е вие и любимият ви човек да закупите имот. От друга страна един от вас ще се нуждае от подкрепата на другия. Бъдете сплотени.

Стрелец
Хармонията във взаимоотношенията ви с партньора ще се усеща силно през тази седмица. Всичко това благодарение на вибрациите между Слънцето и Венера. Ще можете да разговаряте на едно друго дълбоко духовно ниво. Ще внесете повече разнообразие във взаимоотношенията ви. Ако мислите в една посока, определено ще постигнете някаква промяна през тези дни.
Козирог
През тази седмица вие и половинката ви ще вземете някои решения свързани с дома. Ремонт, закупуване на ново обзавеждане или нова къща например. Въпреки натовареното ви ежедневие и битовизмите, опитайте се да отделите някакво време и за романтика.
Водолей
Романтиката със сигурност ще заеме връхна точка през тази седмица. Слънцето и Венера ще изпратят към вашия знак положителни вибрации. Тези от вас, които нямат половинка до себе си, могат да помислят за повече социални контакти след работа. Бъдете инициативни, ако искате да ви забележат. Венера и Уран ще ви окажат своята подкрепа. Почивните дни ще бъдат изпълнени с положителни емоции както за необвързаните, така и за обвързаните представители на зодията.

Риби
Може би голяма част от вас ще направят крачка, в която ще представят своята половинка пред семейството. Очакват ви много въпроси. От друга страна, ако се намирате в неангажираща връзка, ще прекарате една вълнуваща седмица, след която може би ще помислите и за нещо по-сериозно с този човек.

Източник: az-jenata.bg

Подобни статии

Top