Любовен хороскоп за 7 – 13 декември

Овен
През втората седмица на декември любовният ви живот ще бъде разклатен. Добрата новина е, че хаосът няма да трае дълго време. До петък вие и вашият партньор ще пренастроите настроенията си и ще се отдадете на повече време заедно. Дайте свобода на фантазиите и завършете романтично седмицата.

Телец
Вие и вашият партньор ще се насладите на любовта, която таите един към друг. В този момент Венера се намира във вашия сектор на партньорството, което ще помогне за хармонизиране на взаимоотношенията между вас и любимия човек. Този петък тя ще застане в перфектна позиция към Нептун – планетата на безусловната любов.

Близнаци
Във вторник ще получите подкрепата на любимия човек, дори може и да сбъдне някоя ваша мечта. Ако сте самотни, има голям шанс да срещнете нова любов или да преживеете мимолетен флирт. В петък Луната ще попадне във вашия сектор на партньорството. Очаквайте ново начало в отношенията.

Рак
Ако се намирате в сериозна връзка, възможно е комуникацията с вашата половинка да претърпи положителни обрати. Тази сряда Меркурий ще влезе във вашия сектор на партньорство, което ще ви позволи да подобрите комуникацията помежду ви. Ще имате усещането, че той или тя, са вашата сродна душа. В петък се отдайте на романтика.

Лъв
Вашият любовен живот със сигурност ще бъде по-интересен през тази седмица. В четвъртък обвързаните представители на зодията могат да преминат през сложни ситуации. Постарайте се да не давате предимство на отрицателните емоции. След това в петък, Луната ще бъде в сектора на вашата романтика и ще осигури великолепна възможност за вас и вашата половинка да се радвате на любовта ви. Ако нямате любим човек до себе си, новата любов може скоро да пристигне в живота ви.

Дева
Меркурий ще навлезе във вашия сектор на истинската любов и ще се задържи там до първи януари. Ще се забавлявате и ще успеете да се преоткриете един друг. За необвързаните Лъвове има потенциални перспективи за запознанства. Може би не един човек ще развълнува сърцето ви.

Везни
Ще имате усещането, че не може да разчитате на половинката си, което ще ви накара да мислите, че връзката ви вече е изчерпана. Дали половинката ви няма нужда от повече свобода? Дори и да не ви харесва как любимият човек избира да изрази своята индивидуалност, на някакъв етап от връзката ви, може да се наложи да се намери начин да се справите с това.

Скорпион
Любовта е във въздуха! Този петък, Венера ще бъде в перфектен ъгъл към Нептун, обещавайки приказна романтика между вас и някой специален човек. Тъй като Венера сега е във вашия знак, това ще ви накара да се чувствате по-привлекателни и уверени от всякога. Насладете се на магията!

Стрелец
Вашият любовен живот ще бъде всичко друго, но не и скучен. В четвъртък Марс ще се противопостави на Уран – планетата на внезапния хаос, която сега се намира във вашия сектор на романтиката. Това може да накара вас или половинката ви да направите внезапни действия, които да ви изненадат един друг. Възможно е и да направите някаква грешна стъпка, за която на по-късен етап да съжалявате. За щастие Луната в петък ще ви помогне да бъдете по-разумни.

Козирог
Меркурий е във вашия знак и след сряда ще ви бъде по-лесно да общувате с половинката си. Радвайте се на хармонията. За тези от вас, които си търсят нова половинка, в петък ще има развитие на взаимоотношенията с ваш близък приятел или познат. Не забравяйте за социалните събития, които увеличават шанса за нова любов.

Водолей
Комуникацията с половинката ви ще бъде деликатна през тази седмица. Ще имате желанието да обсъдите стари, но не и забравени въпроси. Бъдете внимателни и повдигнете темата така, че любимият човек да не реагира негативно. Ако не можете да изгладите недоразуменията, потърсете съвет от семеен терапевт.

Риби
Хаос в комуникацията с любимия човек ще има и за обвързаните Риби. Избягвайте обсъждането на теми свързани с финанси, защото в тази посока нещата скоро ще се подредят. Вместо това се съсредоточете върху това как любовния ви живот може да бъде още по-хубав.

Източник: chernomore.bg

Подобни статии

Top