Любовен хороскоп

През втората седмица на месец март в любовта ще има повече хармония. Това ще се дължи на Слънчевото затъмнение в знака на Риби във вторник, както и на Венера, която навлиза в събота отново в знака на Риби. Какво ви очаква, вижте в любовния хороскоп.

Овен
През втората седмица на март родените под знака на зодия Овен ще се чувстват романтично настроени. В допълнение може да имат силното желание да се свържат с любимия човек на дълбоко духовно ниво. Помислете за активност или пътуване, които ще ви отделят от динамиката на живота и ще имате повече време един за друг.

Телец
През тази седмица отделете цялото си време на любимия човек. Планирайте посещение на кино, бар или друго, което ви е приятно. Периодът е подходящ за обсъждането на важни въпроси, за преоткриване на връзката ви. Звездите ще ви помогнат да имате повече хармония в любовния живот.

Близнаци
Обвързаните представители на зодията ще усетят мощната подкрепа на своите половинки по отношение на кариерата. Той или тя ще ви вдъхнови и ще ви помогне да повярвате силно в своите възможности. Ако все още не сте обвързани, има шанс да срещнете интересна личност, която да се окаже вашата нова половинка.

Рак
За обвързаните Раци ще бъде истинско удоволствие да направят своите планове за пътуване с любимия човек. Сега е моментът да посетите онези места, за които мечтаете отдавна. Ако през последните седмици е имало конфликти помежду ви, опитайте се да бъдете по-толерантни към половинката си. Необвързаните представители на зодията нека бъдат по-решителни в любовта.

Лъв
Колко силна е любовта ви? Тази седмица ще ви предложи изживявания, които ще ви накарат да блестите от щастие. Най-хубавото е, че и двамата се чувствате оптимисти за това как ще се развият взаимоотношенията ви. След събота ви очакват добри новини, свързани с финансите на вашата половинка.

Дева
Слънцето ще окаже силно влияние върху любовния живот на Девите. Ново начало очаква вас и половинката ви. Въпреки вътрешните борби, които изпитвате, все пак ще дадете шанс на радостта и на вниманието на любимия човек. Положителните емоции за обвързаните Деви ще се задържат до 5 април.

Везни
За някои представители на зодията може да има много вълнуващи моменти, защото на работното място ги очаква офис романтика. Ако през последните седмици сте забелязали, че между вас и колега има химия, то тя може да прерасне в нещо наистина красиво. Опитайте се да поддържате добра комуникация помежду ви и не изпращайте смесени сигнали. От друга страна може и да се поколебаете за това колко далеч искате да стигнете.

Скорпион
Любовта е навсякъде! Необвързаните Скорпиони трябва да общуват повече, ако искат да намерят нова любов. Забавлявайте се, бъдете позитивни и не отхвърляйте покани за срещи. За обвързаните представители на зодията периодът е подходящ за обсъждането на въпроси, свързани с по-сериозен ангажимент един към друг. Сватба, бебе или общо съжителство. Любовта е пред вас!

Стрелец
Предстои ви седмица, посветена на семейството. Хармонията в дома ще ви сближи още повече с любимия човек. Някои от вас ще представят своята половинка пред близките си и тя или той ще бъдат много добре приети. За Стрелците, които се намират в дългосрочна връзка, предстоят промени свързани с дома и по-специално с неговия интериор или обзавеждане.

Козирог
Комуникацията между вас и половинката ви ще се подобри през втората седмица на март. Ще имате възможността да изразите сантиментални чувства към любимия си човек. Направете нещо силно романтично, но и нестандартно като идея. Ще се чувствате вдъхновени и може би ще вземете някакво важно решение, което засяга вашето бъдеще.

Водолей
Водолеите ще бъдат концентрирани върху своето представяне. За щастие любимият човек ще ги подкрепи и ще аплодира всеки техен успех. Доверието помежду ви ще нарасне, а това ще ви сплоти още повече. Въпреки динамиката на ежедневието, намерете начин да благодарите на партньора.

Риби
Слънчевото затъмнение във вашия знак във вторник е сигнал за ново начало в личния ви живот. След това, в събота, Венера ще влезе знака на Риби, а това ще ви помогне да се чувствате по-уверени и красиви. За представителите на противоположния пол ще бъде трудно да ви устоят. Ако сте самотни, има големи шансове да намерите нова любов.

Източник: az-jenata.bg

Подобни статии

Top