Любовен хороскоп - DC news

Любовен хороскоп

През втората седмица на април ще настъпи така очакваната промяна по отношение на любовта. Марс и Венера ще ни предоставят нови възможности, а някои ще сложат край на стара връзка. Какво ви очаква, вижте в любовния хороскоп, подготвен от az-jenata.bg.

ОВЕН

Най-сетне вие и половинката ви ще постигнете хармония помежду ви. Във вторник пълнолунието ще попадне във вашия сектор и взаимоотношенията ви ще поемат в нова посока с много романтичен потенциал. Ако през последните седмици е имало дисхармония помежду ви, очаквайте подобрение. Тази седмица преминава и ретроградната позиция на Венера.

ТЕЛЕЦ

Възможно е да въведете промени по отношение на домакинството и разпределянето на задълженията между вас и половинката. За някои от вас предстоят кардинални промени и това означава, че може би ще искат да поемат в различни посоки с досегашния си партньор. Има силно раздвижване в любовния и социалния ви живот. Ако сте необвързани, предстоят интересни контакти.

БЛИЗНАЦИ

Романтика очаква родените под знака на зодия Близнаци. Във вторник пълнолунието ще попадне във вашия любовен сектор и това ще ви донесе много любов и внимание от страна на половинката. Със сигурност ще се почувствате специално. Той или тя ще ви окаже своята подкрепа по отношение на кариерата.

РАК

Обвързаните представители на зодията ще успеят да постигнат компромиси помежду си. Ще си изясните какво е добро за семейството и какво за вас двама ви. В случай, че сте необвързани обърнете внимание на събитията и срещите през тази седмица. Някой може да събуди интереса ви, дори може да се окаже и ваш приятел.

ЛЪВ

През тази седмица обвързаните Лъвове ще вземат важни решения по отношение на любовта. Във вторник пълнолунието ще окаже съществена роля в подобряване на комуникацията с половинката. Партньорството ви ще се задълбочи. Има светлина в тунела, затова положете малко усилия, за да достигнете до нея.

ДЕВА

Ако сте изпитвали някаква несигурност по отношение на връзката ви, то тя ще изчезне. В събота преминава ретроградната позиция на Венера. През последните няколко седмици е имало трудности между вас и половинката по отношение на финансите и интимността. Със сигурност ще усетите преминаването на ретроградното влияние на планетата на любовта. Ще имате яснота какво искате да получите от връзката ви.

ВЕЗНИ

Някои от представителите на зодията най-вероятно са попаднали в капана на офис романтиката. Пазете се от клюките. За други предстоят промени във връзката, които ще я направят по-здрава. С половинката ви ще осъзнаете колко далече сте стигнали във взаимоотношенията си.

СКОРПИОН

Положителни събития по отношение на любовта ще настъпят и за Скорпионите. Възможно е стара любов да напомни за себе си и да попаднете в любовен триъгълник, най-малкото на емоционално ниво. Някои от вас ще обсъдят с половинката си идеята за бебе. Няма да бъдете в състояние да скриете своите емоции от половинката, затова споделете това, което мислите и чувствате.

СТРЕЛЕЦ

През тази седмица ще имате повече възможност да споделяте с любимия човек. Ще се чувствате задоволени по всякакъв начин. Тези от вас, които търсят своята половинка имат голям потенциал нова любов да влезе в живота им. Бъдете отворени.

КОЗИРОГ

По-добра ще е комуникацията и за обвързаните Козирози с техните любими. Най-накрая вашата половинка ще разбере вашите вдъхновени мисли или мечти и ще ви окаже своята подкрепа. След събота, ако сте необвързани ще получите зелена светлина в любовта. Ще имате повече възможности за нови контакти, а ако вече сте се запознали с някого, химията между вас ще е осезаема.

ВОДОЛЕЙ

Тези от вас, на които им предстои пътуване в чужбина имат шанс да срещнат някого, към когото веднага да почувстват любовно привличане. Други представители на зодията може би ще бъдат изправени пред край на връзка или брак. Така или иначе накрая ще се почувствате облекчени, че всичко е свършило.

РИБИ

Венера ви изправи пред изпитания в любовта през последните седмици. Сега ще трябва да положите усилия във връзката си, за да балансирате любовния климат, а може би ще решите да търсите нова любов. Всички въпроси свързани с любовта ще ви се изяснят след събота.

Подобни статии

Top