Любовен хороскоп!

Автор: Ивелина Пенчева 

ОВЕН

Вие ще проявявате непрекъснато инициатива в любовта, но се интересувате не толкова от съдбата на отношенията, колкото от самите себе си. Важно ви е как изглеждате в тези отношения, очаквате комплименти и похвали за вашите умения. Искате да се насладите на бурен личен живот, а как се отнася към това обектът на вашите симпатиите ви е все едно. В установените вече отношения, разредете егоцентризма със себеирония. Ако някой прояви интерес към вашата личност, то се старайте да не нарушавате правилата на добрия тон.

ТЕЛЕЦ

Трябва да мислите по-малко за партньора и повече за себе си. Настоящата позиция на Венера в Овен перфектно подхожда за това. Вие ще се съгласите на нова връзка, само ако виждате някаква полза в цялата работа. Ще ви заинтересова единствено партньор, който ви се възхищава и уважава вашето лично пространство. В установените вече отношения ще изисквате партньорът ви да се съобразява с вас. В края на периода обстоятелствата ще бъдат против тайните любовни отношения, така че внимавайте много, ако не сте готови да разкриете връзката си.

БЛИЗНАЦИ

Вие ще бъдете фокусирани върху укрепване на отношенията и търсене на сериозна опция „за цял живот”, а не единствено за удоволствие. В момента късметът ви очаква, когато става въпрос за дълготрайно партньорство. Нямате такова? Сега просто ще имате шанс да го намерите. Вече имате установени отношения, но не ви достига сила? Неочаквано събитие ще допринесе за укрепване на връзката. Ако партньорството ви се е превърнало в бреме за вас и ви налага твърде много отговорности, то ще намерите начин да се отървете от него.

РАК

Вие ще бъдете по-нервни от обикновено. Причина за вълнението ви ще бъде импулсивното поведение на партньора ви. Благодарение на това ще започнете да ревнувате, да се съмнявате дали ви обича. Гледайте да заобиколите проблема, който може да възникне при несдържаност в емоциите – вашите или на партньора ви. Кажете „не” на леките увлечения. Те няма да донесат нищо добро. В края на периода постъпете така, както се върти в главата ви, но имайте мярка.

ЛЪВ

Седмицата подхожда повече за укрепване на отношенията и за запознанства със сериозна цел, а не за повърхностни увлечения. Тези, които са без партньор, неочакваният щастлив случай ще изведе на техният път човек, с когото да започнат сериозни отношения. Ако искате да направите впечатление на някого, то съчетайте в поведението си смела инициатива с консервативен подход. Това ще покаже на потенциалният ви партньор, че на вас може да се разчита. За влюбените Лъвове, които са в началото на връзката, сега ще могат да преминат на по-сериозно ниво в отношенията.

ДЕВА

Деви, тази седмица е вашият шанс да се научите да действате спонтанно. Твърде много разчитате на разчети, опитвате се да предвидите всичко и затова изпускате благоприятните възможности. Опитайте да бъдете по-непосредствени. Това ще съживи вашият личен живот. В началото на периода може да изгубите ума си, но вреда от това няма да има. Доверете се на чувствата си, а не на логическите умозаключения. Но също така не е нужно да се отказвате от разумен подход към любовта. Това ще ви спаси от неприятности.

1 2

Подобни статии

Top