Любовен хороскоп

Поздравления, Телци! През тази седмица ще сте повече от щастливи в любовта

Тази седмица на месец май може да се окаже една от най-ярките в любовта за 2016 година. Много от представителите на зодиакалните знаци ще имат възможността да срещнат нова любов. Обвързаните ще са на седмото небе от щастие. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен
Готови ли сте да се насладите на любовта? Очаква ви една много ярка седмица. Ако отговорът ви е не, то трябва да преразгледате приоритетите си. Планетата на любовта Венера ще направи забележителни връзки с Нептун на 9 май, с Юпитер на 10 май и с Плутон на 13 май. Това ще даде силен тласък на романтиката в живота на Овните.

Телец
Поздравления, Телци! През тази седмица ще сте повече от щастливи в любовта. Дните ще са добри не само за обвързаните, но и за тези от вас, които си търсят нова половинка. Ако се намирате в сериозна връзка, има голям шанс да предприемете нова стъпка напред с любимия човек, може би общо съжителство или брак. Очакват ви много приятни изненади.

Близнаци
Някой ваш близък или роднина планира изненада за вас и половинката ви. Това може да е тържество по случай годеж, или друг семеен празник. Не забравяйте и да планирате някакво пътуване, на което да бъдете само вие и любимият човек.

Рак
Всички признаци показват, че през тази седмица стремежът между вас и половинката ви да споделяте е взаимен. Възможно е да получите материални блага, да си направите кратко пътуване или да отпразнувате ваш специален повод. Насладете се на всеки момент.

Лъв
Повод за радост ще имат обвързаните представители на зодия Лъв. Вас или любимият ви човек е възможно да повишат в работата или да имате друг приятен повод, който да празнувате. Едно е сигурно – звездите ви предлагат повече романтика и е важно за вас да се възползвате от нея. Малките изненади един към друг само ще ви сближат още повече.

Дева
Планетата на любовта Венера се намира във вашия сектор на любовта. Любовният ви живот ще се превърне в огън от страсти. Имате възможността да се радвате на компанията на любимия човек, да предприемете по-сериозни стъпки или да започнете нова любов.

Везни
През тази седмица имате невероятните възможности да подхраните духовната връзка между вас и половинката. Може би ще започнете някаква обща активност, която ще ви помогне да се опознаете на едно друго ниво. А защо не пробвате и някои тантрически техники в спалнята?

Скорпион
Дълбока ще бъде любовта и страстта между вас и половинката ви. Ще валят комплименти, мили думи, признания на любов. Бъдете до любимия човек, опитвайте се да се изслушвате един друг и се радвайте на магията на любовта.

Стрелец
За някои представители на зодията офис романтиката ще бъде нещо хубаво в сектора на любовта, което скоро не им се е случвало. Ще се чувствате така, сякаш имате силна духовна връзка помежду си. От друга страна ваши колеги ще ви подкрепят в тази офис авантюра. Бъдете внимателни, по-малко споделяйте и се радвайте на това, което ви се случва.

Козирог
Венера продължава да се движи през вашия пети дом на любовта, което ще даде възможност на необвързаните представители на зодията да намерят нова любов. Отворете сърцето си, защото има потенциал да се свържете с някой интересен човек на дълбоко духовно ниво. Ако вече имате половинка до себе си, ще се почувствате по-близо до него или нея от всякога.

Водолей
Вие и вашият любим човек ще имате отлична възможност да разрешите стари въпроси или проблеми свързани с роднини. Не е изключено да започнете да правите и промени свързани с дома. Заедно ще бъдете по-силни и ще намерите верния път, чрез който ще създадете нужната хармония. Разбира се не забравяйте и за романтичните моменти.

Риби
Голяма част от обвързаните представители на зодията не само ще затвърдят своята връзка, но и ще успеят да я надградят. Може би нещо в комуникацията между вас ще се подобри, в желанието ви да предприемете по-сериозни стъпки като общо съжителство или сключване на брак. Колкото и малки или големи да са стъпките, не забравяйте да бъдете постоянни в тях. Седмицата на романтиката е. Радвайте ѝ се!

Източник: az-jenata.bg

Подобни статии

Top