Любовен хороскоп

Овен (21 март – 19 април)

Днес ще почувствате силна емоционална връзка с партньора си. Толкова силна, че е възможно да забравите къде започва и къде свършва. Всичко това е свързано с някаква предстояща промяна. Положителна промяна, която ще засили вярата ви в любовта.

Телец (20 април – 20 май)

Днес не се чувствате сигурни, дали да се доверите на чувствата си относно даден човек и по-специално отношението му към вас. Астралният конфигурация показва, че днешната ситуация може да се промени всеки един момент, като може да стане още по-объркана от всякога. Трябва да му дадете да разбере колко трудна е тази ситуация за вас.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Не позволявайте деня да отмине без да сте написали няколко любовни стиха за най-специалния човек в живота ви. Астралната енергия показва, че вдъхновението кипи точно под повърхността на ума ви, и изразява истинските емоции на сърцето ви. Можете да бъдете сигурни, че ще оставите прекрасни и трайно впечатление. Давайте! Бъдете смели!

Рак (21 юни – 22 юли)

Днес ще бъдете твърде несигурни в действията си касаещи любовния ви живот. Въпреки това, имате всички предпоставки за една чудесна романтична вечер. Звездите днес са предопределили за вас запознанство, което може да прерасне в добро приятелство, или романтична връзка. Всичко зависи от вас!

Лъв (23 юли – 22 август)

Вашето търпение към половинката ви може да се изчерпи. И при Лъвовете ще има конфликтни ситуации, свързани с битовизми. Може да се почувствате манипулирани. Проблемите могат да се разрешат, само ако водите открит и честен диалог помежду си. Не забравяйте, че в една връзка двете страни са равни.

Дева (23 август – 22 септември)

Предстои ви финализиране на нещо, което е свързано с вас и половинката ви. Това може да има общо с финанси, уреждане на развод или данъчни въпроси. Недоволството ще бъде взаимно, но само заедно може да разрешите трудностите.

Везни (23 септември – 22 октомври)

От социална гледна точка днес е прекрасен ден, тъй като може да се запознаете с много нови хора, които са вълнуващи, завладяващи, и със сигурност си струва да се опознаят. Звездите ви съветват да споделяте чувствата си, когато е уместно, но не бива твърде да се увличате от пламенни обещания, тъй като нещата може да изглеждат малко по-различно утре. Бъдете разумни!

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Аспектът на играта прави възможна доста безгрижна афера днес, но това може да бъде само приятна интерлюдия след време на страст и копнеж. Понякога е хубаво само да поговорим с някого на различни теми, без да чувстваме ангажимента, че ще трябва да стигнем до край.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Подреждането на планетите изглежда показва, че може да бъдете оскърбени от любимия човек. Ще бъдат изречени тежки думи. Можете да опитате всякакви други средства, за да изразите своя гледна точка, но в крайна ще останете неразбрани. Имате нужда от светлина, гъвкав и приспособим подход.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Вероятна е нестабилност в интимните отношения. Вие или получавате повече, отколкото сте очаквали от интимния си партньор, или чувствате разочарование във всяко съвместно начинание.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Въпреки че може да се чувствате объркани от мотивите на любимия човек,всъщност можете да им се доверите напълно. Вие не може да си обясните какви са мотивите на партньора ви, но всичко, което трябва да знаете е, че в крайна сметка всичко е за ваша полза. Ще го разберете по-късно, а след това можете да въздъхнете с облекчение и да започнете да се усмихвате.

Риби (19 февруари – 20 март) 

Вие не може да усетите твърде много емоция в отношенията, които имате към момента с партньора. Но небесната конфигурация показва, че вие със сигурност ще намерите разговорите за много поучителни и стимулиращи. Имате естествено разбиране на скритата страна на живота и реалността, кога може да направите пауза, и ще се насладите на обсъждането на тези различни подходи за правене на любов.

Източник: lovehoroskop.com

Подобни статии

Top