Любовни кутии и срещи „на тъмно“ за 14 февруари в Пловдив

Любовни кутии в Пловдив за 14 февруари

Клуб “Ела изгрей“ към Национален алианс за работа с доброволци /НАРД/ ще осъществи редица инициативи по повод 14 февруари.

Кампанията “Аз и любовта“ ще се проведе в Пловдивските училища на13.02.2015 от 10:00 до13:00 ч. В седмицата преди кампанията в няколко пловдивски училища ще бъдат разкрити „любовни кутии“, в които младежите ще могат да пускат въпроси, които ги вълнуват свързани със секса и любовта.

В деня на кампанията в междучасията ще бъдат разкрити пунктове, на които доброволците от клуба ще раздават листовки с отговори на зададените предварително въпроси, ще информират младежите за безрисково сексуално поведение, ще раздават презервативи и ще правят демострации.

„Ние и любовта“е инициатива, която ще се проведе на Главната улица на 14.02.2015 от 12.00 до 15.00 ч. По време на уличната кампания, доброволците от клуба ще организират провокативни срещи „на тъмно“, ще провеждат консултации и демонстрации, ще раздават презервативи.

Дейностите, които екипът на Фондация „Авис Вита“ ще извърши по повод 14-ти февруари са раздаване на презервативи и здравно-образователни материали на Главната улица в Пловдив. Доброволците ще направят и кампанийно обхождане на терените по двата компонента, по които работи фондацията.

Община Пловдив организира изложба на рисунките и литературните творби на учениците от училища от община Пловдив и от област Пловдив, участвали и номинирани в конкурса “Да се обичаме разумно, за да опазим любовта“ през 2014 г. Изложбата е в Детски отдел на Народна библиотека “Ив.Вазов“-гр. Пловдив на ул. “Авксентий Велешки“ №15 до 01.03.2015г.

Подобни статии

Top