Любослав Лозанов е новият медиен директор на Ботев

Доскорошният спортен журналист ще отговаря за връзката с медиите и създаването на съдържание в официалните канали на клуба

Любослав Лозанов е новият медиен директор на ПФК Ботев (Пловдив). Доскорошният спортен журналист ще отговаря за връзката с медиите и създаването на съдържание в официалните канали на клуба.

В професионалната си кариера той има над 10-годишен опит в сферата на телевизионната журналистика като водещ, репортер, продуцент и коментатор. Любослав е познат от екрана и като един от водещите в Нова телевизия и Диема Спорт, като се занимаваше с отразяване предимно на срещите от родното футболно първенство. Сред най-известните негови коментари е този от финала за Купата на България през 2017 година, когато Ботев спечели отличието за последно.

„Истинска чест е да съм тук. Ботев е клуб с изумителна история, невероятно бъдеще и неповторими фенове. Да си част от всичко това е истинска мечта. Малко отбори могат да се сравняват с историята, а и амбициите на Ботев“, сподели той.

„Щастливи сме, че Любо идва при нас. Вярваме, че с опита си той ще помогне клубът да продължи да се развива, но и да следва традициите“, заяви изпълнителният директор на ПФК Ботев (Пловдив) – Алексей Киричек.