Любо Пенев аут от национала след бойкот на футболисти и фенове

Фаворитите за поста на Любослав Пенев

снимка: novini.bg

Любослав Пенев по всяка вероятност ще си тръгне от националния отбор по футбол след като България направи 1:1 у дома срещу Малта, а стадион „Васил Левски” остана почти напълно празен. Нямаше ги нито феновете, още по-малко и футболните национали.

Собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома на БФС Кирил Домусчиев открито поиска оставката на Пенев след поредния злополучен мач под неговото ръководство.

„Аз не съм футболен специалист, имам икономическо образование, но искам да попитам нещо. Какво е лицето на българския национален отбор? Какъв ни е стилът? Според мен вината е на треньора и на треньорското ръководство. На последния Изпълком бях за смяна на треньора и виждате, че бях прав. Тогава казах на Михайлов, Лечков и Сираков, че този отбор няма лице”, категоричен бе Кирил Домусчиев.

В същото време президентът на БФС Борислав Михайлов намекна за бойкот от страна на футболистите и за разделението им на враждуващи лагери. Според него те не толкова могат, а просто не искат да покажат възможностите си.

 

 

Подобни статии

Top