Люпко Петрович се завърна в Левски, мелета между „сини“ и „червени“ фенове

Легендарният Люпко Петрович официално се завърна в Левски с договор за 1+1 години и големи амбиции. Специалистът си постави за цел спечелването на титлата и Купата на България, както и добро представяне в Европа.

„Смятате ли, че второто място е успех за Левски? Знам какво се иска тук. Желая Левски да спечели титлата, Купата и да се представи добре в Европа. Не съм временен вариант. Вярвам, че ще имам успехи и ще продължим договора.

Имаме много млади и перспективни треньори като Топузаков и Букарев. Ще се постарая да станат добри треньори, както се случи с Мъри Стоилов. Той си записваше всичко и после успя да ме надмине“, заяви Люпко Петрович. Сърбинът разкри още, че гледа двама чужденци и трима българи за селекцията на „сините“.

В същото време БНР съобщи, че през нощта на понеделник срещу вторник фенове на Левски са атакували такива на ЦСКА, като след мелето има двама „червени“ в болница.

Агенция „Блиц“ твърди, че „сините“ утлраси са изпотрошили заведение в квартал „Илинден“ и са ударили собственика му. Той бил известен като фен на ЦСКА, а в заведението му често се събирали „армейски“ привърженици. Собственикът на обекта не е пострадал сериозно, съобщава МВР. Във връзка със случая са задържани шестима, като са им образувани досъдебни производства за хулиганство.

Снимка: 1den.bg

Подобни статии

Top