Лятна промоция в Пловдив: За 30 лв. сме готови за плажа

Бански в ярки цветове, надуваеми плажни играчки, ветрила и чадъри са най-търсените артикули в магазините от типа „Всичко за левче“ в града под тепетата. В разгара на летните отпуски все повече пловдивчани се насочват към търговските обекти за китайски стоки главно с надеждата, че ще спестят някой лев, който по-късно ще инвестират на морето или на плажа.

Справката ни показа, че за скромната сума от 30 или максимум 40 лв. може да се оборудвате с всички необходими принадлежности за лятната си отпуска – от бански костюм до плажно масло. Разбира се, ще трябва да направите някои компромиси, както и да имате предвид, че едва ли ще може да ползвате артикулите повече от един сезон.

Дамските модели бански се набиват на очи отдалече  и примамват най-смелите дами с ярките си цветове и щедрите украси от пайети. Ако имате намерение да се появите на морския бряг, облечена само в един нюанс, то след като разровите щандовете по-назад, ще открите и плажни костюми в бяло, синьо, розово и зелено.

Най-евтините модели са по 6-7 лв., по-скъпите и съответно с по-високо качество започват от 12 и стигат до 30 лв. Детските бански, повечето от които с щампи на любими анимационни герои, също варират от 5 до 20 лв., а мъжките тип боксерки или слип са средно по 8 лв.

След като сте готови с банските е време да се насочите към щанда с шапки. Изборът тук е голям, а цените са народни – намалението е от 6 лв. на 4,20 лв. Синдромът „две на цената на едно“ кара повечето хора наистина да купуват няколко неща от един тип само заради примамливия етикет, споделят продавачите.

В магазина за левче може да се оборудвате и с цял надуваем „арсенал“ – топка за волейбол, плажен дюшек и възглавници, пояс и мини басейн. Най-евтината плажна топка е 2 лв., а по-тежките и съответно качествени играчки са от 4 до 6 лв. Всъщност най-скъпата стока в целия магазин за левче е пътнически куфар на колела, на който виси етикет с цена от 72 лева.

Единственото, което с чиста съвест може да пропуснете да купите от магазините за китайски стоки, е плажната козметика. При избора на слънцезащитни продукти трябва да бъдем особено внимателни и дори да се консултираме с дерматолог преди да нанесем плажно мляко върху кожата си.

Подобни статии

Top