Мадлен Алгафари представя новата си книга в Пловдив

Психологът Мадлен Алгафари представя днес от 18:00 ч. в Пловдив новата си книга „От „Какво ще кажат другите?“ до „Какво избирам аз?“.  В нея авторката прави психоантропогичен разрез на поведението на българите и ще даде отговор на въпроса за „Аз-а“ и от гледна точка на нашата си – българска вселена. Тъй като тя е доста различна и нейното основно състояние сякаш е „криза“. А съумяваме ли да се справим с нея? Съумяваме ли да израснем духовно, когато всичко около нас се руши? Има ли изобщо духовна революция в световен мащаб? Накъде отиваме и за какво са ни болестите по пътя?

Книгата има 700 съавтора, дали съгласието си мнението им по различните теми да бъде публикувано.

Мадлен Алгафари е най-популярният и обаятелен психотерапевт в България. Тя владее перфектно четири езика, завършила е психология в Софийския университет като „Първенец на випуска“, а едновременно с това е получила и образование по режисура за драматичен и куклен театър в НАТФИЗ.

Мадлен е доразвила терапевтичните си умения чрез специализации в Германия, Англия, Италия.

Основната ѝ дейност се състои в индивидуална и групова психотерапия на екзистенциални проблеми, конфликти в двойката, психодиагностика, неврози, натрапливости, фобии, зависимости, хранителни разстройства, психосоматични проблеми. Мадлен Алгафари се занимава още с аналитична и когнитивно-поведенческа психотерапия, психодрама, арт-терапия, училище за родители, подбор на кадри, тренинги на трудови колективи.

Освен всичко останало, Мадлен е и активен писател и преводач.

Подарете си една незабравима среща с Мадлен Алгафари и нейната най-нова книга. Само на 12 декември от 18 ч. в книжарница „Форум“ на мол „Галерия Пловдив“, ет. 3.

В навечерието на светлите Коледни празници надали има по-красив подарък от книга.

 

Подобни статии

Top