Мадона загуби битката за сина си, посвети му песен, избухнала в сълзи! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Поп звездата Мадона призна, че е загубила битката за 15-годишния си син Роко, който предпочете да я напусне и да заживее с баща си, британския режисьор Гай Ричи. Нещо повече, звездата дори не е сигурна дали ще види сина си отново някой ден, въпреки че любовта между майка и син е считана за най-голямата сила на света.

Цялата сага започна, когато в края на миналата година Роко реши да напусне Мадона по време на световното й турне и да отлети до Великобритания при баща си. Той дори пренебрегна решение на съда в Ню Йорк и не отиде при майка си за Коледа, а я прекара с Гай Ричи. Започна нова серия от съдебната битка за попечителство, в която адвокатите на Ричи, дори в противовес на международните разпоредби за защита на детето, се позоваха на правото на Роко сам да избере пътя към собственото си щастие.

Съвсем наскоро Гай Ричи и Роко си направиха обиколка с велосипеди, видимо щастливи заедно. Това доведе Мадона до сълзи и тя не се сдържа по време на концерта си в Оукланд, Нова Зеландия. Поп иконата коленичи и посвети парчето „La Vie en Rose“ лично на 15-годишния Роко, приемайки, че той никога няма да живее с нея отново.

Превод: DCNEWS

Снимка: Дейли мейл

Подобни статии

Top