Мадона: Няма да се поддадем на страха! (ВИДЕО)

„Няма да се поддадем на страха“, възкликна Мадона по време на концерт, който изнесе в Париж снощи – близо месец след терористичните атаки във френската столица на 13 ноември, при които бяха убити 130 души, предаде Франс прес. Шоуто в зала „Берси“ бе част от турнето на кралицата на поп музиката „Бунтовно сърце“.

„Мисля за това, което се случи преди близо един месец“, каза, видимо развълнувана, американската звезда. „Сърцето на Париж и сърцето на Франция бият в сърцето на всеки град“, се провикна Мадона на сцената.

„Ние сме едно сърце и нашето сърце бие в синхрон. Силата на любовта е по-голяма от любовта на силата. Бях на 20 години, когато дойдох в Париж, и тук, в Париж, реших, че ще правя музика. Благодаря ти, Париж, за това, че пося това семе в сърцето ми!“, емоционално проъдлжи поп иконата.

Загърната във френско знаме, Мадона изпя Марсилезата заедно с публиката, която стана на крака. За последно кралицата на попа зарадва почитателите си във френската столица през юли 2012 година в зала „Олимпия“.

Два дни след атентатите в Париж, по време на концерт в Стокхолм, Мадона изпя на френски, само с акомпанимент на китара, емблематичната песен на Едит Пиаф „Животът в розово“.

Подобни статии

Top