Малките знаци, които разкриват голямата любов

865c0c0b4ab0e063e5caa3387c1a8741fe1cf1a352151395c0c566a363b725af

Малките неща често имат най-силно въздействие. Това е особено вярно във връзките между партньори, където малките жестове могат да ни накарат да почувстваме силната любов. Ето списък на няколко малки, но значими неща, които могат да накарат една жена наистина да се чувства добре.

Носи багажа ви

Понякога чантите са тежки и просто не искате да ги носите. Така че, когато приятелят ви попита дали може да ви помогне с багажа, просто приемете и го оценете.

Казва ви, че изглеждате секси в домашните си дрехи

Неделните сутрини са за анцунг или друго удобно свободно облекло. А когато чуете, че все пак изглеждате секси без значение в какво сте облечена, това може да ви накара да се почувствате страхотно.

Купува продуктите, които са свършили

Всяка жена обича да не се налага да казва на партньора си да купи мляко или кафе. Когато мъжът сам се сеща да излезе и да напазарува нещата, които са свършили, няма как да не го обичате още повече.

Изслушва драматичните ви тиради

Стресиращите дни ви карат да търсите отдушник веднага щом се приберете вкъщи. Въпреки че не е длъжен да ви слуша, той го прави – и дори ви дава мъдри съвети щом приключите с излиянието си.

Прави ви кафе

Това е един много мил жест, който винаги се оценява. Дори само това да знаете, че не е нужно да го молите да ви направи кафе, когато прави за себе си, е приятно.

Откарва ви до където трябва

Градския транспорт може само да ви изнерви. Затова е много мило, когато приятелят ви предлага да ви закара където трябва.

Готви вечеря без повод

Нищо друго не говори за любовта му повече от това, че е отишъл в кухнята да сготви нещо без дори да сте му споменала, че не ви се готви тази вечер.

Източник: tia.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top