Малки коледарчета от район „Източен“ поздравиха служителите от Шесто РПУ (СНИМКИ) - DC news

Малки коледарчета от район „Източен“ поздравиха служителите от Шесто РПУ (СНИМКИ)

Децата от ОДЗ „Щастливо детство” в квартал „Изгрев” традиционно поздравиха за празниците служителите на реда от VІ-то районно полицейско управление, водени от Емил Начев

Децата от ОДЗ „Щастливо детство” в квартал „Изгрев” традиционно поздравиха за празниците служителите на реда от VІ-то районно полицейско управление, водени от Емил Начев – заместник кмет на район „Източен“ и Стефка Симеонова – гл. експерт „Образование” от районна администрация.

В новата и просторна зала на полицията малчуганите се чустваха като във свои води, защото те са чести гости на пазителите на реда там. В празничната програма танцуваха снежинки с воали, калинки, и разбира се – снажни коледари, чийто геги звънтяха в такт с пожелания за здраве и добри дела.

Полицаите получиха изработени от сръчните детски ръце коледни сувенири и специален венец от лозови пръчки. Както лозовата пръчка е здрава и жилава, така бъдете и вие здрави и непоколебими в работата си в полза на обществото – поздрави всички директорът на ОДЗ „Щастливо детство“ Евгения Поиванова.

Началникът на районното управление Стоян Узунов изрази радостта си от факта, че точно децата им дават празничното начало на идващите светли дни и подари на всички участници пълни торбички с лакомства и подаръци.

Подобни статии

Top