Мансур разтрогна, служителите на Локо с огромен жест към клуба

30-годишният сенегалец Гай Мансур разтрогна по взаимно съгласия договора си и вече не е част от Локомотив. Тъмнокожият нападател се прибра от чужбина, където бе да лекува травмата си, но Илиан Илиев и неговите помощници са заключили, че няма да се нуждаят повече от услугите му, съобщава официалният сайт на клуба.

В същото време Локомотив (Пловдив) постигна споразумение с всички настоящи и някои бивши служители на клуба, които имаха да получават неизплатени суми, натрупани по времето на предишни управления.

Всички работещи в Локомотив, доказаха и на дела, че просперитета на клуба е над техния личен интерес. Служителите от спортно-техническото ръководство, ДЮШ, администрация и персонал се отказаха от сумите, които имаха да получават и които бяха натрупани преди акциите на клуба да бъдат прехвърлени на г-н Христо Крушарски.

Христо Крушарски и целия Управителният съвет на Локомотив (Пловдив) 1926 АД  изказват огромната си благодарност към тези „черно-бели” сърца, които с направения жест изиграват важна роля в стабилизирането на клуба.

Подобни статии

Top