Марица взе бившия играещ треньор на Асеновец

Борислав Караматев започна тренировки с Марица (Пловдив). Опитния футболист, който има общо 120 мача в професионалния футбол, ще бъде част от състава през сезон 2016/2017 в Югоизточна Трета лига.

Караматев е роден през 1984 година в Асеновград и е юноша на Асеновец, играе като централен полузащитник. На 19 години отива в отбора на ЦСКА, като след това преминава в Пирин (Благоевград), където играе под наем, за да се присъедини към Ботев през 2004 година. Следват престои в Сливен и Любимец, за да се завърне отново, като играещ треньор, в Асеновец.

След неразбирателство с част от новоизбраното ръководство на родния си клуб, той напусна асеновградчани преди седмица, а в момента Асеновец е воден от Михаил Аврионов – юноша на Левски, бивш футболист на асеновградчани и треньор в местната ДЮШ.

В сряда Марица ще изиграе втората си контрола от своята подготовка срещу ФК Брацигово. Срещата е от 18 часа, на обновения преди няколко години стадион „Христо Гюлеметов“ в родопския град. Тогава Борислав Караматев ще направи неофициалния си дебют с екипа на Марица.

Снимка: ПФК Марица Пловдив 1921

Подобни статии

Top