Марица направи първа тренировка (СНИМКИ И ВИДЕО)

Представителният отбор на Марица (Пловдив) направи вчера първата си тренировка за подготвителния период за сезон 2016/2017. В 18 часа на стадион „Марица“ старши треньорът Стоян Димитров изведе група от 22-ма футболисти, между които трима нови, двама юноши на „жълто-сините“ и един футболист на проби.

Почти изцяло се запазва съставът на отбора от пролетния полусезон на изминалия шампионат. Извън него остават Йълмаз Сюлейман, Константин Атанасов, както и Димитър Мичков. Последният кара пробен период в Спартак (Плевен) и при негативно развитие ще се завърне при „жълто-сините“.

Ето кои са новите попълнения:

Николай Павлов, който идва от Евроколеж. 28 годишният Павлов е опитен футболист, който е играл за Спартак, Ботев, Локомотив (София), Брестник, Любимец, Черноморец, а последните години игра за тима на Евроколеж.

Пламен Табаков, който идва от тима на Спартак (Пловдив). Роденият през 1995 година Табаков е юноша на Спартак. Състезавал се е още за Раковски 2011, има кратък престой и в Евроколеж.

Аян Садъков – младши, който се завърна от Германия. Садъков е юноша на Локомотив (Пловдив), ро­ден е на 5 юни 1993 година. Играе като офанзивен халф, попада и в юношеския нацио­нален отбор. В Германия Садъков е играл в четвъртото и петото ниво на немския футбол.

С отбора тренировки започна юношата на Марица Еркан Мюмюн, който игра в юношите старша възраст, вратарят Теодор Цветков – също от школата на „жълто-сините“, както и един футболист дошъл на проби. Вчерашното занимание пропусна Ангел Семерджиев по лични причини.

Отборът ще се готви в Пловдив, като са уговорени общо седем контролни срещи: на 16-ти юли с Ботев U19, на 20-ти юли с тима на Асеновец, на 23-ти юли с Борислав (Първомай), на 27-ми юли с Оборище (Панагюрище), на 30-ти юли със Свиленград, на 3-ти август с тима на Димитровград, а последната контрола на Марица ще бъде на 6-ти август, като съперникът ще бъде или отново Ботев U19 или тимът на ФК Брацигово. Предстои да се уточни мястото и началния час на всички срещи.

Ето групата от първата тренировка:

Илия Николов, Горан Гръблев, Алил Кардашев, Йордан Влашки, Мирослав Пушкаров, Петьо Димитров, Самер Алхусейн, Светлозар Барашки, Борислав Никифоров, Венцислав Гюзелев, Георги Арабаджиев, Даниел Спасов, Георги Георгиев, Димитър Юруков, Красимир Иванов, Тодор Иванов, Николай Павлов, Аян Садъков – младши, Пламен Табаков, Еркан Мюмюн, Теодор Цветков, както и един футболист на проби. Към тази група ще се присъедини още и Ангел Семерджиев.

Снимки и видео: ПФК МАРИЦА ПЛОВДИВ 1921

Подобни статии

Top