Марица прави шоу за публиката по плажен волейбол след отказ на Локо (Сф)

Локомотив (София) отказа да участва в мачове номер 3 и номер 4 от премерата си с Марица (Пловдив) от третия кръг на Националната отборна лига по плажен волейбол за жени, които трябваше да се играят тази вечер. „Жълто-сините“ печелят тези срещи служебно с по 2:0 (21:0, 21:0) и вече имат 6 пункта на третата позиция във временното класиране, информира сайтът на националната лига по плажен волейбол. Гостенките скоро ще бъдат извадени от участие в лигата по плажен волейбол.

Въпреки отказа на Локомотив да изиграе мачовете си в града под тепетата днес, домакините от Марица решиха да не разочароват своите верни фенове и да им предложат нещо дори по-интересно.

Вместо двете срещи със столичния тим, пловдивската публика ще може да се наслади на два мача с участието на четири от двойките на Марица. Те ще бъдат ръководени от съдийската бригада, назначена да свири премерата с Локомотив, а диджей ще се погрижи за доброто настроение на всички край пясъчния корт с актуалните летни музикални хитове.

„Ще си направим един празник на плажния волейбол в Марица“, заяви мениджърът на клуба Борис Халачев.

Предполагам, че ще се получат и по-равностойни мачове от тези срещу Локомотив вчера. Освен това, две от по-младите ни двойки ще получат хубав шанс за изява пред публика, което ще е полезно за тяхното развитие. Приканвам нашите фенове, а и всички пловдивчани, да заповядат на пясъчния корт довечера, за да се насладят на този красив спорт заедно с нас!“

Празникът в днешната сряда вечер на корта на улица Ясна поляна до Гребната база ще започне в 18.00 часа при вход свободен.

Снимка: volleymaritza.bg

Подобни статии

Top