Мацата остава в Ботев, чакат отговор от Професора

мацата

Халфът Мариян Огнянов със сигурност ще остане в отбора на Ботев (Пловдив), както и защитникът Пламен Николов, съобщава „7 дни спорт“. Договорите и на двамата изтичат след края на сезона, но те са съгласни да ги преподпишат. Единствено  Николов изчаква развитие на евентуален трансфер в чужбина, като само това е възможно в последния момент да осуети оставането му на „Коматево“.

Мацата пък се чувства морално задължен към клуба, а и семейството му предпочита да остане в Пловдив. И при него нещата може да се променят единствено при изгодна оферта от чужбина, което пък ще бъде добре за финансите на „канарчетата”.

Договорът и на капитана Иван Цветков изтича. В Ботев с трепет очакват окончателното решение на Професора. Не е изключено още днес да бъдат проведени разговори и с него. Другите двама, чиито договори изтичат, са полският вратар Адам Стаховяк и чешкият халф Томаш Иршак. Към момента индикациите са, че двамата по-скоро няма да останат в клуба и за следващия сезон, но все пак не е изключено да се стигне до сензационен обрат.

Снимка: sportvox.net

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top