Мацата отговори на шефовете: Гадно ми е! Но уважавам и няма да забравя клуба!

Освободеният от Ботев (Пловдив) Мариян Огнянов говори с болка в гласа пред вестник „Меридиан Мач“ за ситуацията, в която попадна.

„Аз съм тъжен и ми е много гадно за случилото се в Ботев. По принцип самият аз нямах голямо желание да оставам и след лятото заради предишните драми и историите с феновете, които станаха след отпадането за Купата от Созопол. Не може шефове и треньори да се подиграват с мен. Единият път ми казват, че разчитат на мен и ще бъде основна фигура в състава, а следващия път ми казват „Чао“!“, обяви Мариян Огнянов, който в последните години бе сред водещите играчи на тима и особено под ръководството на Станимир Стоилов изнесе впечатляващи мачове дори в евротурнирите.

„Вече имам оферти, но ми е толкова гадно, че дори не искам да мисля за тях точно в момента. Имам проблеми и трудно ще заиграя в чужбина, но и трудно ще реша къде ще продължа кариерата си. Има време до края на сезона“, добави първият голмайстор за български отбор в Шампионската лига.

„Със сигурност обаче вечно ще съм благодарен на този клуб и винаги ще изпитвам уважение към това, което той представлява. Няма как да задраскам най-успешния период в кариерата си, защото през по-голямата част от престоя си в Ботев усещах уважение“, пожела да уточни за финал Мацата.

Снимка: botevplovdiv.bg

Top