Маша в откровено интервю за феновете (ВИДЕО)

Руската тенис звезда Мария Шарапова се изправи пред своите фенове в откровена среща на живо в Маями. Приятелката на Григор Димитров направи презентация на спортните автомобили „Порше”, на които тя е специален посланик по света, както и на списанието „Haute Living”, където е на корицата.

„Опитвам се да съчетавам тенис кариерата си с останалите ми проекти, като най-важното е да се опитваш да се забавляваш”, казва Шарапова.

Маша отговори и на един от въпросите на феновете, който бе изтеглен чрез жребий – „Кой е човекът, оказал най-голямо влияние върху теб в живота ти?”.

„Това са родителите ми. Аз съм им много благодарна, те са с мен от самото начало и продължават да ме подкрепят”, добави Шарапова.

„Трите неща, които нося в дамската си чанта са мобилния телефон, дъвки и портмонето ми. В кой герой на Дисни бих се превърнала – вълка Гуфи. Кое качество е най-важно за мен у приятелите ми – честността, това наистина е много важно”, разкрива Мария Шарапова, която за съжаление напусна турнира в Маями още във втория кръг, отстранена от 21-годишната й сънародничка Дария Гаврилова.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top