Маша пише книга, Русия пред изненадващо отпадане от „Фед Къп“

sharapova

Бившата номер едно в световната ранглиста Мария Шарапова разказа подробности за бъдещата си биографична книга в ефира на руския телевизионен канал „Матч-ТВ“.

„Мисля, че честността ми ще направи книгата хубава. Винаги съм обичала да записвам своите мисли. И винаги съм писала откровено, защото не мога по друг начин. Това не е в моя характер. Така че и биографията ми ще бъде честна“, заяви бившата приятелка на Григор Димитров.

Както е известно първото произведение на Шарапова трябва да се появи на пазара през 2017 година.

„Не искам да говоря много предварително, защото това е дълъг процес, който ще продължи повече от година. Това е първата ми книга, надявам се, че може да напиша и други след нея. Да пишеш е много интересно, защото си спомням за детството, разпитвах и родителите си за спомени. Попитах татко и той започна да разказва, а аз само трябваше да записвам“, заяви още Маша.

Преди това обаче пред Шарапова има тежка задача да спаси тима на Русия от безпрецедентна загуба във „Фед Къп“ от Холандия. В четвъртфиналите насред Москва холандките, сред които няма нито една тенисистка в Топ 100, изненадващо поведоха с 2:0 победи след първия ден.

31-ата в света Екатерина Макарова загуби от намиращата се със 75 места по-назад в класацията на УТА Кики Бертенс с 3-6, 4-6. Изненадата стана още по-голяма след втория сингъл, в който двукратната шампионка от турнирите от Големия шлем Светлана Кузнецова претърпя поражение от 141-ата в света Рихел Хогенкамп с 6-7(4), 7-5, 8-10 в най-дългия мач в историята на турнира, продължил точно 4 часа.

Нищо чудно днес Шарапова, която първоначално бе заявена само на двойки, да се пусне и на сингъл, за да спаси честта на Русия.

Снимка: tennisworldusa.org

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top