„Мениджър за един ден“ с десето издание в Пловдив

53-ма ученици от 5 пловдивски учебни заведения ще се включат в тазгодишното издание на инициативата „Мениджър за един ден“. Инициативата – част от мащабния световен проект на фондация Junior Achievement, се провежда за десета поредна година в Пловдив. Събитието, организирано от Джуниър Ачийвмънт България (ДАБ), ежегодно дава възможност на амбициозни младежи от цялата страна да разберат как работи бизнесът отвътре, помагайки им да изберат бъдещето си професионално развитие.

Домакини ще бъдат 19 институции, организации и фирми. Сред тях е и община Пловдив. Официалното откриване е днес от 10.00 ч., в заседателната зала на общината.

Патрон на инициативата на Junior Achievement е президентът Росен Плевнелиев, а в Пловдив тя ще премине под егидата на кмета Иван Тотев.

„Мениджър за един ден“ се провежда за 14-та поредна година. Досега в инициативата са се включили повече от 12 000 ученици от 600 училища в 123 града и над 700 компании с 4000 служители и мениджъри, като с всяко издание интересът се увеличава.

Подобни статии

Top