Месечен хороскоп за август

С настъпването на новия месец отново поглеждаме към звездната карта. За някои представители на зодиака периодът ще бъде спокоен. За други, като Близнаците, ще има много динамика, но тя ще донесе само позитивни резултати. Какво ви очаква през август, вижте в месечния ни хороскоп.

Овен
Преживяванията ще са разнородни. Ще получите и похвали, и критики, ще се налага да коригирате поведението, да преоценявате решенията си. Уважавайте чуждото мнение и се вслушвайте в препоръките на близките си, те нямат за цел да ви навредят.
Ако надценявате опита си ще се наложи да се учите от грешките си, така че не подхождайте към предизвикателствата като към експерименти. Спазвайте обещанията, бъдете старателни, влагайте в работата си творчество.

Телец
Сравнително спокоен период, ако не проявявате капризи и не се опитвате да ги натрапвате на всички около себе си. Радвайте се на онова, с което разполагате – по-добре врабче в ръката, отколкото сокол в небето.
Творческият ви потенциал е стабилен, в професионален план едва ли ще се натъкнете на затруднения. Ще имате възможност да реализирате някои планирани пътувания, с които ще разнообразите ежедневието си. Подбирайте контактите си, не се раздавайте на всички

Близнаци
От вас зависи къде ще вложите енергията си. Ще се справите с доста затруднения предимно благодарение на личния си чар и обаяние – непрекъснато ще ви се притичват на помощ точно в най-критичния момент.
Плановете ви ще се променят динамично, но независимо от това ще постигнете целите си. Има вероятност да поставите началото на нов бизнес, работа или допълнителен проект. Периодът може да е напрегнат, но ще е плодотворен, което не се отнася за онези от вас, които ще ползват отпуска си.
Най-важното е да сте инициативни и едновременно с това разумни. Преценявайте резултатите от решенията си в далечна перспектива, рискувайте умерено и не прекалявайте с разходите за развлечение.

Рак
Дистанцирайте се от клюки, но не пренебрегвайте мнението на хората, които уважавате. Ще заплатите скъпо проявите на самонадеяност и егоцентризъм. Може да се почувствате в изолация, което никак няма да ви хареса.
Да отстоявате собствените си принципи не означава да пренебрегвате чуждите. За решаването на стар проблем ще получите помощ от старите си приятели. За новите затруднения ви е необходима преди всичко вярна и точна информация.
Споделяйте тревогите си, не чакайте някой да гадае от какво имате нужда или да ви предлага разни варианти само за да имате удоволствието да ги отхвърлите.

Лъв
Настроението ви през целия месец ще е оптимистично и то се дължи на Слънцето, което е във вашия знак. Подредете приоритетите си по срок на изпълнение. Всичко ще е важно, но няма как да се занимавате с няколко неща едновременно. Не забравяйте, че вашето бъдеще зависи от личните ви решения, а личният ви живот е свързан с близките.
Така че включвайте ги в плановете си, те ще бъдат доволни. Събитията ще са динамични, в рамките на месеца се очертава поне едно пътуване, но ще е добре, ако не се възползвате от услугите на въздушния транспорт. Ще ви остане време да се справите със задачи, които до момента сте отлагали, при това благодарение на споделен чужд опит.
Успешно ще довършите досаден битов въпрос и покрай всичко казано дотук, ще помогнете и на близък в нужда.

Дева
Външните и вътрешните ви качества през този месец са в хармония. Което означава, че колкото сте разумни, организирани и работоспособни, толкова сте и чаровни, въздействащи, привлекателни. Добър залог за реализация на плановете ви. Не е изключено да започнете занимание с нещо ново и непознато, например със спорт, изкуство, занаят.
Което ще се окаже и полезно, и приятно. Контактите ви ще са интензивни, потокът от информация – практически приложим. Обстановката у дома ще е изключително уютна, благодарение на умението ви да прекратявате конфликтите още в зародиш.

Везни
Спокоен период, когато ще сте в идеална хармония със самите себе си. Ще имате възможност да реализирате някои от най-смелите си замисли. Представители на вашия знак може да реализират отдавна мечтано пътешествие, да сменят местоживеенето си или да започнат обучение в непозната област.
Най-важното е да сте активни, да разчитате на себе си и да не отстъпвате пред спънките. Ако в определен момент инициативите ви по някакви причини са ограничени, то намалете темпото и изчакайте. Това е естествена предпазна мярка спрямо собствените ви грешки. Приемете ситуацията спокойно, като възможност за анализ и изграждане на успешна тактика.

Скорпион
Енергетиката ви е стабилна, работоспособни сте и крайните резултати зависят изцяло от вас. Активирайте творческия си потенциал, проявете толерантност към чуждите пропуски. Не е нужно да се занимавате с корекция на нечии грешки. Просто ги посочете и поискайте отстраняването им.
Така ще запазите добрите отношения и ще стабилизирате позициите си. В резултат на добрата си работа ще спечелите привърженици и подкрепа. Преценявайте темпото си, поддържайте синхрон с членове от екипа. Личните отношения ще са леко напрегнати.

Стрелец
Един от месеците, които ще имате с какво да запомните. Предстоят ви интересни преживявания и начало на романтична връзка. Не разчитайте на приятелите, може да ви изоставят в последния момент и да попаднете в доста нелепа ситуация. По-добре една крачка самостоятелно, отколкото километър с чужда помощ. Не се изнервяйте за дреболии и не прекалявайте с разходите.

Козирог
Предстоящият период ще е своеобразно съчетание на миналото с бъдещето. Срещи със стари приятели за обсъждане на бъдещи проекти. Работа по стари задачи, с цел отваряне пространство на новите занимания. И най-интересното: може би окончателно прекратяване на стара връзка и свежо начало на нова.
Създайте си твърд режим на труд и почивка, защото интензивните емоции може да ви изтощят не само психически, а и физически. Сливайте се с природата във всяка свободна минута. Тишината, зеленината и спокойствието са универсалното ви лекарство.

Водолей
Ако не сте планирали да ползвате отпуск, то подгответе се за един изключително напрегнат период. Ще се наложи да движите едновременно старите с новите си проекти. Много е вероятно целите ви да са в конфликт с нечии други и да се наложи от две злини да избирате по-малката.
Или пък да се откажете от една своя цел за сметка на напредването с друга. И в двата случая ще ви е трудно, но не разчитайте някой да вземе решение вместо вас или пък да ви напътства. Следвайте интуицията си и се съобразявайте с публичните тенденции.
Има вероятност да прекратите утвърдени делови отношения, което ще е съпроводено с неприятен разговор и лошо настроение. Довършвайте започнатото, не съжалявайте за миналото.

Риби
Действайте организирано и бъдете старателни, ако искате да постигнете набелязаните цели. Старанието ви ще бъде високо оценено и е много вероятно да получите допълнителни приходи, с които ще можете да си позволите някакво развлечение – кратко пътуване, уикенд с приятели, посещение на концерт на любим изпълнител.
Обстановката на работното място ще е спокойна и ще разполагате с време да прегледате старата си работа. Не са изключени някои конфликтни ситуации в личен аспект, но сте в състояние да ги преодолеете.

Източник: az-jenata.bg

Подобни статии

Top