Месечен хороскоп за декември 2014

Седмичен хороскоп 19-26 януари

Овен

Струва ви се, че задачата, с която сте се заели няма решение. Независимо от усилията, които полагате, положителни резултати липсват. Не се безпокойте, направили сте всичко, зависещо от вас и съвсем скоро ще берете плодовете. Възможни са противоречия и смут в деловата ви дейност. Пазете се от някаква измама, от некоректни партньори. ще получите примамливо предложение за сътрудничество. Не бързайте да го приемате. Ще избегнете леко сезонно влошаване на здравето. Желанието ви за повече удоволствия ще ви създаде проблеми.

Телец

Не хранете илюзорни надежди за бързо забогатяване, а зало­жете на повече амбиция в работата си. не проявявайте нехайс­тво. Не бъдете прекалени оптимисти в деловите отношения, особено след 11-и. Не чакайте проблемите да се оправят от само себе си. Бъдете по-решителни. Направете първи крачката kъм искане на прошка или помирение с роднини и близки.

Близнаци

Категоричен успех в труден момент ще издигне рейтинга ви сред околните. Това може да се случи както на служебния пост, така и в кръга от близки приятели. Сега ще бъде добро времето да преосмислите нещата и да направите преценка за бъдеще­то. Има възможност за смяна на работата. Може би ще похар­чите повече от допустимото пари и ще ви бъде доста трудно да посрещнете нуждите си. Проблеми с родителите или децата, особено след 20-и.

Рак

Относително спокоен период. Не би било зле обаче да се вг­ледате по-прецизно в отношенията с колегите си. Не всички са добронамерени към вас и не е изключено съвсем скоро да раз­берете, че са ви оплели в клюки. Не харчете безразборно. Не прекалявайте с алкохола. Ако се занимавате с търговия, вло­жете повече внимание и прецизност.

Лъв

Щастлив и ползотворен период, през който бихте могли да реализирате творческите си планове. Ограничете разходите си и не започвайте нови начинания, изискващи влагане на средства. Щастлива среща в средата на месеца ще изостри сексуалните ви апетити. Добра равносметка в края на годината. Все пак бъдете внимателни с хората, които се опитват да бъдат лицемерни с вас заради заемания висок пост или положението ви в обществото.

Дева

Престанете да се давате за пример – не забравяйте, че всички са различни. Животът би бил изключително скучен, ако всички сме еднакви. Пазете се от лекомислени флиртове, за да не си навлечете неприятности. Любимият ви едва ли ще погледне добронамерено. Възможен е проблем с пари. Също така може би ще се наложи да отмените пътуване или друг важен ангажимент, поет още през миналия месец.

Везни

Чувството ви за нестабилност в работата идва от факта, че ще се стремите да свършите всичко сами. Неочакваната подк­репа от ваш колега около 10-и ще ви помогне да преодолеете несигурността си. В любовта отново ще сте раздвоени, но това трябва да решите сами. Ще сте обхванати от нереалистичен оптимизъм и финансова екстравагантност около 19-и. Малки недоразумения в дните около 22-и.

Скорпион

Отношенията с различните учреждения и инстанции ще са успешни за вас до 10-и. Очаквайте увеличаване на сделките и подобряване на доходите около 16-и. Ще свършите повече ра­бота, ако не се застоявате дълго на едно място. Ще имате сре­щи с много хора след 17-и. Бъдете внимателни, защото склон­ността ви към скандали няма да бъде във ваша полза. Не тър­сете под вола теле.

Стрелец

За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, ще трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. От духовната връзка с него ще извлечете сила за решаване на проблемите около вас. Ще се появят проблеми със здравето, но също така се налага да оправите възникнали недоразумения и съмнения в дома или с роднините. Внимавайте с харченето, не сте добре финансово.

Козирог

Дръзкото ви поведение ще срещне отпор в началото на месеца. Може би е по-добре да овладеете агресивността си и да опитате с такт да постигнете намисленото. Неочаквано подобрение на материалното ви състояние около 10-и ще ви даде възможност за изгодно инвестиране. Разчитайте на близък роднина в средата на месеца за помощ във финансовите ви сделки. Увличането в подробности и издребняването ще ви попречат да видите глобалните неща в работата си, особено в последната работна седмица.

Водолей

Не пропускайте възможностите за бизнес с интелектуален труд, търговска дейност и реклама. Реализирането на плановете и намеренията ви зависи от взаимоотношенията ви с хората около вас. Не си позволявайте нарушаване на съществуващата хармония за дреболии. Не прекъсвайте обвързаности – служебни, интимни или каквито и да е други. Не е време да сменяте или почвате нова работа, както и за спорове с шефове и колеги.

Риби

Вашият неспокоен дух постоянно ще ви кара да мислите за пътешествия в далечни и непознати земи. Този месец е един от периодите, когато ще търсите възможност за пътуване. Може да получите писмо с предложение за специализация в чужбина. Не се колебайте при изпращането на документите, защото късметът е с вас и ще ви помогне да успеете. Очаквайте след 16-и едно добро събитие, придобивка или така жадуваното домашно спокойствие.

Източник: evropea.com

Подобни статии

Top