Месечен хороскоп за септември 2014 година

Месечен хороскоп за зодия Овен:

С настъпването на септември възможностите ви в професионален и в материален план ще бъдат изключително стеснени, ако не сте съумели да овладеете събитията от изминалите седмици, дори и месеци. До средата на периода сложете служебните и личните си дела в перфектен ред, за да съумеете по-благоприятно да се справите с предизвикателства, пред които се изправяте. Създайте достатъчно добри предпоставки, за да развивате идеите си на нова основа, като не губите вече завоюваните от вас позиции. Залагайте на динамиката около средата на септември, когато ще има възможност и да очертаете ясни параметри за инициативите, с които възнамерявате да се занимавате в бъдеще. Съхранете обективността си по отношение на въпросите, които ви поставят колега, началник, клиент или хората, от които по някакъв начин сте зависими в професионалната сфера. Имайте предвид, че от любовта можете да черпите стимули за добро самочувствие и отлична физическа форма. Последните дни на месеца са подходящи да кандидатствате за нов пост, друго работно място или в учебно заведение. Ще печелите с по-голяма лекота всякакви конкурси.

Месечен хороскоп за зодия Телец:

 През септември обстоятелствата за вас в професионално, в материално и в лично отношение биха могли да стекат значително по-благоприятно отколкото през изминалите месеци, но на всяка цена трябва да определите каква крайна цел преследвате. Добре е до средата на месеца да вложите време и енергия за инициативите, чиято реализация би могла да ви гарантира стабилност на приходите, както и отлична позиция сред колеги, влиятелни особи и конкуренти. Обмисляйте ходовете си преди да ги предприемете, тъй като ситуациите около вас динамично ще се променят, и то поради независещи от вас обстоятелства. Около средата на месеца полагайте съзнателни усилия да запазите отличното си здравословно състояние. През втората половина на месеца много от вас с нови сили ще се впуснат в начинание, което в професионалната сфера ще ви осигури промяната, за която копнеете отдавна. Напълно възможно е да настъпят и известни промени в личния ви живот. Вероятно нестабилните връзки ще бъдат разтрогнати, за да направите място на нова личност да влезе в живота ви. Двойките, копнеещи от дълго време за рожба, може и да бъдат застигнати от благата вест.

Месечен хороскоп за зодия Близнаци:

Значително ще нарасне заетостта ви през настъпващия септември. Ангажиментите ви ще растат буквално лавинообразно – това ще ви гарантира стабилност на приходите, от които в крайна сметка се нуждаете на този етап. До средата на септември работете усилено, за да постигнете това, което желаете. В ежедневието определяйте сами динамиката, за да съумеете да поддържате отлична репутация в професионалната сфера. Не отказвайте подкрепа на хора, неведнъж жертвали време, пари и усилия, за да ви помогнат да се справите в редица трудни ситуации. Около средата на периода ще получите известие, че са ви гарантирани както заетостта в деловата област, така и финансовите приходи. През втората половина на месеца много от вас ще успеят да осъществят поредица от пътувания, с които ще укрепите създадените от вас връзки и контакти. Семейството и интимната ви половинка ще заемат важно място в живота ви и именно в тях ще намирате опората, от която се нуждаете на този етап. Почивайте пълноценно и не пренебрегвайте необходимостта от физически занимания за поддържане на отлична форма.

Месечен хороскоп за зодия Рак:

Изпълнен с предизвикателства за вас ще бъде настъпващият септември. Ще ви се иска да отложите взимането на някои важни решения, свързани с работата и с парите ви, но истината е, че ще бъдете притискани непрекъснато от обстоятелствата и от сроковете, които ви поставя началник, клиент или влиятелна особа. Добре е до средата на месеца да сведете рисковете до минимум. Постарайте се да изпълнявате съвестно поетите ангажименти, защото от тях ще се облагодетелствате не само на този етап, но и в бъдеще. Около средата на септември открийте удачен начин да извършите някои непредвидени плащания, свързани с дома или семейството ви. Стремете се да използвате пълноценно втората половина от месеца, за да направите поредица от служебни пътувания, благодарение на които ще изясните редица значими за вас въпроси. Докажете, че сте личност, на която може да й бъде гласувано доверие, особено ако сте се насочили към подписване на договор за сътрудничество. В любовта бъдете всеотдайни във взаимоотношенията си с интимната половинка. Не приемайте за лична обида различно от вашето мнение, изказано от страна на приятел, познат или колега.

 

Месечен хороскоп за зодия Лъв:

През септември се посветете на изпълнение на отговорностите, които биха могли да ви донесат конкретни ползи в професионалната сфера. Въздържайте се да взимате кардинални решения, които не сте имали възможност внимателно да обмислите. До средата на месеца се заемете с придвижването напред на новите делови инициативи, като не допускайте външно вмешателство. Фокусирайте вниманието си върху текущите си рутинни ангажименти, с които ще гарантирате си спокойствието както на този етап, така и в бъдеще. Рекламирайте дейността си, за да привлечете по-голям брой съмишленици в предприетите от вас инициативи. Около средата на септември имайте готовност да промените поетата от вас посока в живота, за да направите място на новото и по-добро развитие за вас в кариерата. През втората половина на септември моментът е благоприятен да предприемате някои реконструкции и да правите всякакви нововъведения в дома или в офиса си. Използвайте помощта на хора, които са специалисти в областта, където вашите знания не достигат! Внимателно се отнасяйте към наличните си финанси.

 

Месечен хороскоп за зодия Дева:

ептември ще ви предложи възможност да постигнете стабилност в професионално, в материално и в лично отношение. За разлика от натовареното с всякакви емоции лято началото на есента ще ви предложи значително подобрение в житейски план. До средата на месеца организирайте и осъществявайте намеренията си така, че да се предпазвате от погрешни ходове. Опитайте да се освободите от миналото си, като сложите край на проект, по който работихте дълго време. Направете цялостна преоценка на приятелствата си в личен план и на деловите си партньорства. Не се спирайте да се надявате, че настоящето и бъдещето ви ще бъдат по-добри, дори и да ви се струва, че измъкването от трудностите е невъзможно. През втората половина на септември използвайте цялата си налична енергия, за да постигнете значителен напредък в професионалната сфера. Срещайте се с нови хора! Не се затваряйте и не се страхувайте да експериментирате с нови занимания, партньорства или на нови поприща. Имайте предвид, че, ако пожелаете, с лекота ще надскачате обичайните си очаквания.

 

Месечен хороскоп за зодия Везни:

Септември ще бъде изключително добър за вас месец в професионално, в материално и в лично отношение. Ще има възможност да се освободите от ангажиментите си и да отхвърлите бремето, което тегне над вас през последните седмици, дори и месеци. До средата на месеца ще успеете да разрешите голяма част от проблемите, които до момента спъваха развитието ви. Ще се открие възможност да преосмислите цялостно целите си и да се освободите от ненужното, за да направите място на новото и по-доброто за вас в професионално отношение. Около средата на месеца ще има възможност да осъществите поредица от пътувания, които ще ви позволят да си изясните редица въпроси, които занимаваха мислите ви напоследък. Добре е втората половина на септември да използвате за активна работа по проектите, които имат потенциал да ви донесат значителни делови и материални ползи. Като че ли любовта ще остане на втори план, но ясната ви нагласа в това направление ще ви предпазва да не допускате глупави грешки спрямо интимната половинка.

Месечен хороскоп за зодия Скорпион:

С настъпването на септември пред вас в професионален план ще се откриват многобройни възможности, от които ще имате шанс да извлечете максимални ползи. Добре е на първо време да се заемете с най-неотложните задачи и след това да помислите за разширяване на дейността или за поставянето на ново начало в живота си. До средата на месеца в процеса на работа обръщайте внимание на най-малките детайли. По този начин ще съумеете да се уредите редица важни въпроси, които могат да ви гарантират стабилност. Не избързвайте да подписвате договор, освен ако не сте го коментирали с експерт, който да ви гарантира, че не би имал негативно за вас отражение. Постарайте се около средата на септември да намалите темпото на работа, за да се заемете по-успешно да с уреждането на финансовите въпроси, които не търпят отлагане във времето. Последните десет дена от месеца посветете на всички видове задължения от битов характер, за които до момента не разполагахте с достатъчно време. Имайте предвид, че правилната ви нагласа сега ще ви носи значителни ползи утре!

 

Месечен хороскоп за зодия Стрелец:

Септември ще ви подложи на сериозни изпитания заради готовността да се справите с възникващите около вас предизвикателства в професионално, материално и лично отношение. Имайте готовност да реагирате според обстоятелствата, за да не изтървете възможности, за които впоследствие да съжалявате, че сте пропуснали. Ако проявите готовност да обмислите отправените ви предложения за работа, ще успеете да подготвите значителна промяна в живота си още през настъпващите седмици, дори и месеци. Подгответе се да се изправите пред известни изпитания до средата на септември, когато ще трябва да извършите някои изненадващи плащания, които за съжаление няма да успеете да отложите във времето. Потърсете мнението на специалист, ако се лутате между твърде много възможности в делово отношение. Любовта ще остане на втори план поне до средата на периода, когато не е изключено нова особа да влезе в живота ви. Втората половина на септември ще ви предложи възможност да изпълните това, което желаете, и да се фокусирате върху осъществяването на деловите и личните си стремежи. Финансовото ви положение чувствително ще се стабилизира.

 

Месечен хороскоп за зодия Козирог:

Септември ще бъде месец на висока активност за родените под този зодиакален знак. Ще се открие възможност да постигнете резултати, с които ще успеете да стабилизирате положението си на работното място и в материално отношение. Умението ви да управлявате успешно наличните си финанси ще ви помогне да се справите в редица трудни ситуации. До средата на септември обмислете партньорствата си и договорите, които възнамерявате да сключите. Имайте предвид, че обстоятелствата ще се подреждат по начин, който вие няма да успеете да контролирате, ако не сте достатъчно добре информирани. Възможно е да се насочите към покупка или продажба на недвижим имот. Опитайте да разрешавате адекватно възникналите конфликти в отношенията ви с колега, делови партньор или човек, с когото имате общи интереси. Позитивната нагласа ще ви донесе значителни ползи през втората половина на месеца, когато ще имате възможност да осъществите и поредица от служебни пътувания. В любовта не бързайте да взимате окончателни решения, освен ако не сте сигурни, че те ще ви донесат ползите, на които се надявате.

 

Месечен хороскоп за зодия Водолей:

Професионалните ангажименти ще заемат централно място в живота ви през настъпващия септември. Ще се създаде възможност да осъществите намерения, които планирахте дълго време, но до момента ви пипсваха достатъчно добри условия да реализирате. През първата половина на месеца ще имате значително по-бавно темпо и слаба натовареност в делово отношение – тогава е удачно да създадете отлична организация, за да се справите по-успешно с предстоящите си инициативи. Ако ви предложат служебни пътувания, предприемайте ги –на тях ще увеличите значително приходите си. Стремете се добре да подбирате партньорите си, за да постигнете набелязаната от вас цел. Добре е да се замислите за стила си на живот, тъй като ще бъдете склонни към увеличаване на телесното тегло. През втората половина на месеца ще съумеете да спечелите на своя страна по-голям брой последователи в професионалната сфера. В случай че изникнат неочаквани трудности, постарайте се да ги преодолеете, като проявявате разбиране и гъвкавост. Преодолейте стреса в последните дни на месеца, когато ще трябва да направите някои неочаквани плащания.

 

Месечен хороскоп за зодия Риба:

Септември ще бъде за вас изключително позитивен месец в професионално и в лично отношение. Много от вас ще получат дългоочаквани новини, които ще променят напълно живота ви. Добре е да се заемете с изпълнението на най-неотложните си ангажименти в деловата сфера през първата половина на месеца, когато ще разполагате с подкрепата на близки, приятели и колеги. Заетостта ви ще бъде голяма поради изпълнението на текущи проекти, но също така е задължително внимателно да планирате как да реализирате тези, от които ще зависят приходите ви. Постарайте се открито да обсъждате въпросите, които ви вълнуват, защото от това ще зависи стабилността, която се стремите да изградите на този етап. През втората половина на месеца ще има възможност да осъществите поредица от пътувания, на които ще имате важни срещи, контакти и, не на последно място – ще увеличите шансовете си за печалби. Последните дни от месеца ще бъдат до известна степен трудни в материално отношение, тъй като ще се наложи да погасите стари свои задължения и в същото време да посрещате текущи разходи.

Източник: sanovnikat.com

 

 

Подобни статии

Top