Месечен хороскоп за юни

ОВЕН

През юни Овните ги очакват някакви доста интересни предложения, от които ако се възползвате, ще съумеете не само да припечелите добре, но те ще могат и и да решат някои стари проблеми. Голяма е вероятността на много задачи да погледнете с нов поглед и да използвате отворилите се пред вас възможности едновременно в няколко направления и области в своя живот и дейност.

Освен това, ще имате шанс да постигнете онази професионална или комерсиална цел, която преди известно време сте сметнали за твърде рискова, затова сте отложили реализацията на своята идея за „после“ или за „никога“. Най-вероятно, някакви обстоятелства ще ви придадат смелост.

В началото на месеца може да се формира някаква нееднозначна ситуация, поради необходимостта да постъпите в разрез с желанията си. В средата на юни ще се разшири вашия кръг на общуване, ще се появят нови делови и приятелски контакти. В края на месеца не са изключени конфликти с роднини.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 1, 7, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 24, 25.

ТЕЛЕЦ

През юни Телците ги очакват трудности в деловата сфера. Някакви стари конфликти и минали грешки негативно ще повлияят върху текущата ситуация и няма да им позволят да се възползват от всякакви изгодни предложения. Ако обаче намерите общи интереси с човека, от когото зависи много, ще можете да промените тенденцията.

Освен това, има вероятност за реализацията на вашите планове спешно да се наложи да овладявате някакви нови знания или умения и да търсите информация, която не е общодостъпна. Обърнете се за помощ към приятелите си – най-вероятно сред тях ще откриете някого, който разполага с необходимите за вас сведения.

В началото на месеца не е изключено мероприятие, свързано с някого от роднините ви; възможно е да ви се наложи там да сложите нещата в ред. В средата на юни много полезно ще се окаже вашето умение да извличате полза буквално от въздуха. В края на месеца бъркотията малко ще утихне, ще имате шанс да посветите време на себе си, което на свой ред ще повлияе благоприятно на настроението ви.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 2, 3, 6, 24, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
7, 14, 21, 28.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците през юни ще се чувстват много комфортно – много от техните желания се изпълняват, появяват се нови интереси, по някакъв начин се решават някои стари проблеми. При това ви очаква обновяване на енергията и жизнените сили – след някаква ситуация вие ще почувствате, че буквално се раждате отново; очевидно това ще бъде свързано с това, че ще изчезне нещо такова, което ви е притискало и нервирало.

Освен това, ви предстои да реализирате някаква идея, която сте носили в себе си и сте обмисляли в продължение на няколко месеца. Не е изключено да реализрате пътуване за което отдавна мечтаете или може да уговорите началниците си (деловите партньори) да реализирате някакъв смел проект.

В началото на месеца вие очевидно ще се окажете в центъра на вниманието може дори да ви се наложи да произнесете някаква реч. В средата на юни се очаква да получите известни приходи; възможно е те да дойдат от идея, в чиято рентабилност околните са се съмнявали. В края на месеца ви предстои да се договаряте за нещо, с онези, които зависят от вас в емоционален план.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 4.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 16, 23, 30.

РАК

През юни на Раците им предстои да се занимават със завършването на проекти, на които са се посветили вече доста дълго време. Не е изключено да ви се наложи спешно да внасяте някакви съществени корекции в почти завършени проекти или в режим на извънредна ситуация да се справяте с недовършени неща. Внимание ще изискват и онези, които са били с вас по време на целия процес.

Освен това, можете да се сблъскате с нечия нетактичност. Голяма е вероятността някой да влезе в личното ви пространство и живот, да научи нещо или да измисли и да започне да разпространява за вас клюки. Постарайте се да не допуснете това, тъй като слуховете ще повлияят негативно не само на вашето настроение, но и на събитията в деловата сфера.

В началото на месеца ще се наложи да регулирате някакви конфликти и да се връщате към това, което сте смятали за минал етап. В средата на юни някакви събития ще станат източник на интензивни емоции и ще ви накарат да се обърнете към някого за помощ. В края на месеца се очакват някакви доста позитивни промени в живота ви.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 2, 6, 16, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 21.

ЛЪВ

Лъвовете през юни могат да се сблъскат с някакви проблеми в деловата сфера. При това не е изключено да ги провокирате вие самите, поради нежеланието си да се натоварвате излишно и да жертвате заради работата си някакви други свои интереси. Впрочем, вие най-вероятно изобщо няма да обърнете внимание на неприятностите или ще се отнесете към тях доста лекомислено.

Освен това очаква ви месец, наситен до крайности по отношение на развлеченията и получаването на нови впечатления. Очевидно, в живота ви ще се появят нови приятели, които ще разнообразят вашето съществуване и ще внесат в него нещо, което ви е липсвало досега. И още: неочаквано получена информация ще стане импулс за някакви действия и изпълнения.

В началото на юни ще се появи желание да се „обхване необятното“; подреждайте правилно приоритетите си. В средата на месеца не провокирайте конфликтите на работното място – те ще ви костват твърде скъпо. В края на месеца е вероятно понижаване на деловата активност, това обаче ще бъде от полза за вашето психическо и физическо състояние.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 8, 9.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 18, 25.

ДЕВА

Девите през юни ще могат с достойнство да излязат от ситуация, в която преди известно време сами са се вкарали. Най-вероятно, вие ще откриете рисков начин да промените неприятните за вас обстоятелства и ще съумеете да превърнете „минусите“ в „плюсове“. Това на свой ред съществено ще укрепи вашето положение и ще повлияе добре върху доходите ви.

При това обаче ще ви се наложи да положите немалко усилия, за да не влезете в нови конфликти и да не затънете в поредните неприятности. Ще зачестят несвойствени за вас импулсивни постъпки, които могат да разрушат взаимоотношенията с хора, които имат важно влияние върху живота или кариерата ви.

В началото на месеца се очакват доста солидни парични постъпления за работа, изпълнена през февруари или през последните дни на май. В средата на юни са вероятни финансови спорове с делови партньори или роднини. В края на месеца ви очакват покупки, по един или друг начин свързани с вашето жилище и някакви битови потребности.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 1, 11, 15.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 16, 17, 23.

ВЕЗНИ

През юни Везните ги очакват интересни комерсиални предложения. Най-вероятно те ще дойдат от хора, които са научили за вашето съществуване и за някакви ваши таланти от ваши познати, роднини или бивши колеги. Реализацията на нови проекти ще ви донесе добър приход, вярно е, че в началото ще ви се наложи да доказвате своя професионализъм.

Освен това ви очакват някакви приключения. Не е изключено в тях да ви привлекат и включат хора, които не си представят своето свободно време без вашето присъствие. През този месец се очаква и някакво пътуване, в което вие очевидно ще съвместите развлеченията си с някакви ангажименти, така или иначе свързани с ваши роднини.

В началото на юни ви предстои да вземете някакво важно решение, но за тази цел ще се наложи или да освежите в паметта си някакви знания, или да търсите нужната информация. В средата на месеца ще се появят нови планове и желания, чиято реализация ще зависи изцяло от други хора. В края на юни бъдете по-внимателни с водната стихия.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 13, 18, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 12, 19, 26.

СКОРПИОН

През юни Скорпионите ги очакват важни постижения в деловата сфера. Най-вероятно тези победи ще ви позволят да получите онова, което преди известно време буквално е изчезнало под носа ви. При това те ще спомогнат за уреждане на отношенията с хора, с които вие не сте могли изобщо да намерите общ език и които кой знае защо не са ви доверявали.

Освен това ви очакват някакви промени в личното ви пространство. Възможно е да реализирате идея, която по-рано не сте могли да осъществите поради липса на необходимите специалисти или нужните умения. И още, очевидно ви предстои да откриете начин да проникнете в някаква специфична общност.

В началото на месеца за постигането на някаква цел ще се наложи да задействате връзки, които дотогава сте предпочитали да не използвате. В средата на юни много ще зависи от някакъв разговор, който против вашата воля ще стане гласно достояние. В края на месеца някакво събитие ще ви подари положителни емоции и физически комфорт.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 16, 21.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 6, 13, 20, 24, 27.

СТРЕЛЕЦ

През юни на Стрелците им предстои да събират плодовете от онова, което те са направили през април-май. При това, най-вероятно това ще бъде както приход от реализирани проекти, така и разплата за някакви допуснати грешки. Очаква се и повторение на предложение, което преди известно време вие не сте приели по обективни или субективни причини.

Освен това, очевидно ви предстои да преразгледате основно своя кръг на общуване. Голяма е вероятността в резултат на това да уволните основната част от сегашните си познати и да се обградите с нови, с такива, които отговарят на сегашното ви положение или променени интереси.

В началото на месеца обърнете внимание на здравето си и не се занимавайте със саморазрушение. В средата на юни ще се наложи да преживеете няколко сериозни конфликта. В края на месеца ще се появи шанс да поправите онова, за което съжалявате, и да получите онова, което сте изпуснали; вярно е, че за тази цел ще бъдете принудени да се съгласите с нещо, което по-рано сте отхвърляли.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 9, 16, 18, 19, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 22, 29.

КОЗИРОГ

За да постигнат някакви свои цели в кариерата през юни Козирозите най-вероятно ще рискуват. Не е изключено, преди известно време да сте имали възможност да получите повишение или някакви други блага, но вие банално сте се изплашили да действате с нестандартни методи, а сега вашите приоритети ще се променят и вие ще се решите да постъпите нетривиално.

Освен това, очакват се няколко срещи с хора, които отдавна вече не влизат в близкия кръг от хора, с които общувате. Голяма е вероятността взаимодействието с тези персони да ви донесе не само удоволствие, но и някаква практическа полза. Например, могат да ви направят едно-две увлекателни предложения.

В началото на месеца ще се наложи да връщате морални или материални дългове. В средата на юни пред вас ще се отворят нови пеерспективи и ще имате възможност да възобновите някакви делови или приятелски отношения. В края на месеца на служебните ви дела могат да попречат роднини или някакви битови проблеми.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 7, 14, 21, 22, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 9, 13, 20, 23, 27, 30.

ВОДОЛЕЙ

През юни Водолеите ги очаква много интересно общуване, което ще остави важна следа в живота им. Не е изключено, някаква официална или неформална среща да стане първата стъпка към значими промени и старт на активни действия. Най-вероятно вие дотолкова ще се увлечете от това, че няма да спрете, докато не доведете започнатото до победен край. Резултатите обещават да бъдат просто потресаващи.

Освен това, глобалните промени могат да докоснат и вашата трудова дейност. Има вероятност да преминете на друга месторабота. Вярно е, че към това ще ви тласне очевидно не доброволно желание, а някаква ситуация, от която няма да бъде възможно да се излезе по друг начин. Ще се наложи да импровизирате и спешно да смените дислокацията си.

В началото на месеца вашият интерес към иновации, може да ви тласне към някакви експерименти. В средата на юни ви предстои да използвате по пълна програма своите комуникативни умения. В края на месеца са възможни неприятни изненади в деловата сфера.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 4, 8, 11, 18, 22, 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 12, 19.

РИБИ

През юни на Рибите ще им бъде трудно да се договорят с околните. Голяма е вероятността вие да действате принципно и да спрете да се съобразявате с интересите на онези, с които се налага да сте в тясно взаимодействие в работата си и извън нея. Постарайте се да избегнете това, тъй като от вашия неочакван бунт ще пострадате преди всичко вие самите, особено ако онези, срещу които сте застанали, са не по-малко упорити от вас.

Затова пък като цяло в деловата сфера всичко ще бъде просто прекрасно – ще се появи шанс да се влеете в някакъв вече съществуващ доходен проект, в който вие ще се проявите отлично и не само ще получите добър приход, но и името ви ще се чува често, дори ще се прославите.

В началото на месеца пристъпите на ленивост могат да усложнят вашите ангажименти и взаимоотношенията ви с тези, които зависят от вас. В средата на юни не си струва да демонстрирате характер – никой няма да оцени това. В края на месеца нещо, което сте направили, ще отвори пред вас нови перспективи и ще привлече към вас доста рентабилни предложения.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 3, 6, 9, 25, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни:
1, 8, 15, 29.

Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top