Месечен хороскоп за януари 2015-та

Любопитни факти за 2015

ОВЕН

През януари Овните е възможно да се сблъскат с проблеми при реализацията на някакви свои планове. Не е изключено това да стане заради хора, на които сте разчитали. Има вероятност някои ваши идеи да им се сторят прекалено новаторски и несвоевременни, затова те просто ще се откажат да ви помагат. Не се спирайте пред препятствията, а търсете нови съмишленици и делови партньори. Заложете на хора, които не гледат толкова консервативно на вашите идеи.

Още повече, че ще имате избор – през този месец вие ще се окажете в центъра на вниманието. Хора, които се интересуват от вас, ще търсят вашата благосклонност и вашето общество. Най-вероятно ви очакват срещи с хора, с които някога сте били близки приятели или много успешно сте си сътрудничили. Постарайте се да извлечете полза от това.

В началото на януари ви очакват трудни разговори и противопоставяния с онези, които не възприемат вашите идеи. В същото време обаче ви предстои да възстановявате стари връзки. В средата на месеца ви очакват съществени, но и позитивни промени в деловата сфера. В края на януари вие ще можете да се договорите с онези, с които по-рано не сте успявали да намерите общ език.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 4, 11, 18, 25.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 3, 10, 16, 17, 23, 30, 31.

ТЕЛЕЦ

През януари Телците ще правят грандиозни, дългосрочни и при това лесно осъществими планове. Най-вероятно през този месец и след него вие лесно ще реализирате своите януарски идеи, тъй като по принцип ще подредите правилно приоритетите си и ще разчитате на стабилни хора. При това ви очаква общуване с хора, които споделят вашите убеждения или увлечения. Ще се появят и нови съмишленици, при това ще съумеете да склоните на своя страна онези, които преди това са били ваши антагонисти.

Освен това ви предстои да се върнете към дейности, които по някакви обективни причини не сте съумели или не сте успели да завършите през 2014 година.Постарайте се до края на месеца да им поставите убедително точка.

В началото на януари ще ви се наложи да се абстрахирате от някакви субективни съждения и да вземете решение, което възможно е да се стори някому твърде рязко. В средата на месеца без каквито и да било разходи и усилия ще постигнете важна за вас цел. През третата десетдневка на януари ви очаква връщане към стари делови отношения.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 2, 12, 16, 26, 28, 30.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 20, 27.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците през януари ги очакват много повече развлечения, отколкото те са планирали – например спонтанно пътуване и някакви неочаквани покани. В резултат ще си починете отлично, но това няма да повлияе твърде благоприятно на деловата сфера в живота ви. Може би ще решите, че сегашната ви работа не ви привлича, затова и няма защо да се стараете и пренебрегвайки поетите ангажименти, ще си позволите да разтеглите новогодишните празнични дни почти до края на месеца. Ако обаче нямате резервна писта, не игнорирайте служебните си задължения, за да не ви се наложи да тръгнете „за никъде“.

Освен това през периода от 5 до 20 януари не си струва да започвате нови творчески проекти. Едва ли ще сте наясно какво искате и по-вероятно няма да прецените възможните рискове, така че просто напразно ще си загубите времето и парите.

В началото на месеца някой от старите ви приятели може да ви въвлече в неприятности. Бъдете по-предпазливи. В средата на януари е много важно да се представите добре на работното си място, иначе добрият и доходен проект, който са имали намерение да ви дадат, ще отиде при някои от вашите колеги. В края на месеца не се поддавайте на своите моментни желания.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 2, 3, 18, 30.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 8, 15, 22.

РАК

През януари на Раците ще се наложи да се сблъскат с обстоятелства, които ще ги принудят да предприемат нехарактерни за представителите на този знак постъпки. Възможно е някаква ситуация да поиска от вас да проявите смелост и да тръгнете на път към място, където се стараете да не се появявате без особена необходимост. Ако все пак посетите това място, то ще решите много свои проблеми, а заедно с това ще повишите и своята самооценка.

Между другото, не е изключено всичко това така или иначе да бъде свързано с вашето здраве. Впрачем, този месец ще ви донесе и позитивни емоции, и ярки впечатления. Очакват ви разнообразни срещи със стари и нови приятели, участие в някакво необичайно, но увлекателно мероприятие, приятни изненади от страна на вашите работодатели. Освен това, животът ще ви поднесе оригинален подарък.

В началото на януари най-вероятно ще ви се наложи много рязко да променяте своите планове. В средата на месеца посещение на някакви обществени заведения или публични мероприятия ще ви донесе много повече полза, откорлкото сте разчитали. В края на януари обръщайте внимание на своите сънища – много от тях ще се окажат пророчески.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 4, 8, 12, 15, 22, 26.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 13, 17, 20, 27.

ЛЪВ

През януари на Лъвовете ще се наложи да проявят изобретателност и едновременно с това да се договарят и с приятели, и с врагове. Не е изключено да бъдете принудени да обедините тези хора в един проект, за да постигнете най-оптимални резултати.

Освен това ви предстои да се върнете към някакви незавършени ангажименти, затова едва ли ще можете да разчитате на пълноценна новогодишна ваканция и безгрижни почивни дни. Все пак ще можете и да си починете от работа. Очаква ви и начало на някакво дългосрочно сътрудничество. Има вероятност да ви направят примамливо предложение, от което вие просто няма да можете да се откажете. Най-вероятно всичко, за което се заловите, не само ще ви помогне да увеличите доходите си, но и ще ви изведе на съвсем друго ниво.

През първата десетдневка на януари ще ви се наложи да се откъснете от почивката и да изпълните дадено някому обещание. В средата на месеца ви предстои да проявите организаторски способности, а също така може би и да помирите онези, които вече много години не разговарят един с друг. В края на януари за вас ще се появят нови задължения.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 6, 7, 8, 11.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 24, 31

ДЕВА

През януари Девите ги очакват и оригинални развлечения, и важни успехи в деловата сфера. Най-вероятно този месец ще се окаже за вас доста ползотворен и наситен с ярки събиитя. Вярно е, че в някакъв значим за вас ангажимент се очаква застой. Не е изключено по някакви обективни причини известно време да не можете да продължавате онова, което сте започнали през 2014 година. Бъдете търпеливи – много скоро обстоятелствата ще се променят и вие благополучно ще наваксате онова, което сте пропуснали в периода на застоя.

Освен това ще имате нови планове и желания. Възможно е да решите със сигурност къде бихте искали да отидете на почивка и да започнете предварително да подбирате варианти за пътуване и резервация. Не бива обаче да бързате. Голяма е вероятността в началото на отпуската ви вашите идеи да се окажат неактуални.

През първата десетдневка на януари вие можете да си спомните за някакво свое старо увлечение и да решите отново да се занимавате с това. В средата на месеца ви очаква някаква успешна сделка или краткосрочен, но доходен проект. В края на януари много е възможно да възобновите сътрудничество, прекъснато поради новогодишните празници или поради някакви други причини.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 10.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 8, 16, 22, 23, 29.

ВЕЗНИ

През януари на Везните ще се наложи да се сблъскат с някакъв догматичен човек. Не е изключено той по някакъв начин да ви развали част от новогодишните празници или да ви попречи да реализирате някаква креативна идея. Постарайте се да намерите начин да се противопоставите на този инидвид, иначе той и впоследствие не веднъж ще се намесва в живота ви. При това ви предстои да се занимавате с проблемите на роднини и това също няма да ви добави оптимизъм, тъй като ще ви отвлече от доходни или просто приятни занятия.

Впрочем, този месец ще ви подари и позитивни събития, включително успешна творческа самореализация. Има вероятност някакъв щастлив случай да открие във вас нови таланти и това да стане начало на дългосрочен проект, който после ще се окаже основен източник на вашите доходи или ще направи от вас друг човек.

През първата десетдневка на януари ще ви се наложи да се съобразявате с някого от околните и да се ръководите не от своите интереси, а от потребностите на онзи човек. В средата на месеца ви очаква преоценка на ценностите, която ще ви накара по друг начин да възприемате себе си като личност. В края на януари може да смените мястото на своята професионална дейност.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 2, 9, 12, 16, 24, 30.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 13, 20, 25, 27.

 СКОРПИОН

През януари Скорпионите ги очаква успешна професионална дейност и сътрудничество с влиятелен човек. При това не е изключено вие да разговаряте с него по телефона или да се срещате дори и през празничните дни и това на свой ред ще повлияе позитивно не само върху резултатите от вашата съвместна работа, но и на вашите взаимоотношения. Голяма е вероятността вие в негово лице да намерите и стабилен партньор, и покровител.

Освен това, през този месец ви предстои да получите някакви нови знания или да усвоите някакви специфични навици. Възможно е за реализацията на някаква ваша идея или за изпълнението на служебно задание да бъде необходимо да разучите някакво специално оборудване или да се запознаете с иновационни технологии.

В началото на януари ще имате шанс да удовлетворите някакви свои амбиции. При това ви очаква леко и приятно общуване, което ще ви донесе не само удовлетворение, но и полза. В средата на месеца някаква промяна в ситуацията ще ви позволи да получите допълнителен доход. В края на януари е много вероятна публична изява.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 14, 15.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 5, 12, 16, 19, 23, 26, 30.

 СТРЕЛЕЦ

През януари на Стрелците им предстои да се занимават с уреждането на някаква сложна ситуация. Не е изключено да ви се наложи отново да се договаряте с хора, с които преди това сътрудничеството не се е получило или които вие по някакви причини сте подвели. Главното е да не повтаряте старите си грешки, още един шанс тези хора няма да ви дадат.

Освен това ви очаква някаква сериозна придобивка. Възможно е да купите нещо, което ще подчертае вашия статус или ще ви позволи да се почувствате по-свободно. Месецът ще ви донесе и някакви творчески начинания. Не е казано, че те ще се окажат успешни от търговска гледна точка, но пък ще ви помогнат да се отвлечете от някакъв проблем, което на свой ред ще доведе до включване на подсъзнанието и намиране на достоен изход от затруднителното положение.

През първата десетдневка на януари ви предстои да съвместите приятното времепрекарване с делови преговори. В средата на месеца ще ви се наложи да решавате някакви социални проблеми. При това от внимание ще се нуждаят хора, за които вие отговаряте или на които дължите нещо. В края на януари по-често се опирайте на своето вътрешно усещане и интуиция.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 8, 15, 16, 17.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14.

 КОЗИРОГ

За Козирозите януари ще стане един напълно успешен месец. Най-вероятно вие ще съумеете да извлечете полза от всякакви свои начинания. Вярно е, че за тази цел ще ви се наложи да се откажете от някакви свои принципи или да се съгласите на сделка с хора, с които по-рано сте се старали да не се договаряте за нищо.

Впрочем, всички ваши отстъпки ще ви послужат добре и ще ви помогнат да преодолеете някакви препятствия. При това те ще покажат на вашите опоненти, че сте готови за открит диалог и продуктивно сътрудничество. Освен това ви очаква поредният етап в развитието на вашата личност. Не е изключено под въздействието на някакви обстоятелства да откриете в себе си качества, за чието наличие не сте подозирали, и да започнете да ги използвате активно. Това ще ви помогне в постигането на целта, която неотдавна сте поставили пред себе си.

В началото на януари всичко ще се подрежда така, както ви се иска. Най-вероятно нищо и никой няма да ви попречи да направите онова, което сте планирали. В средата на месеца са вероятни сложни, но резултатни преговори. В края на месец януари се очаква малък застой във въпросите, касаещи вашето жилище или вашите роднини.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 3, 18, 24.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 5, 12, 15, 22, 26, 29.

ВОДОЛЕЙ

През януари на Водолеите ще се наложи да доказват някому нещо. Не е изключено да получите особено служебно задание, което ще стане за вас своеобразна проверка на професионализма ви и ако се справите с него, ще можете да диктувате условията на своите делови партньори или шефове. При това ви очаква конфликт с влиятелен човек. Голяма е вероятността ситуацията така или иначе да бъде свързана със социалната сфера и с вашите права върху едни или други блага и предимства.

Освен това този месец ще ви донесе и общуване с приятни за вас хора. Вярно е, че то по-скоро ще се случва при някакви странни обстоятелства или съвсем не така, както вие сте планирали. Възможно е, някой от вашите приятели или роднини да реши да ви изненада и организира някакъв невероятен сюрприз.

В началото на януари някакво събитие ще промени вашите планове и известно време вие ще се занимавате с нещо, което принципно се отличава от онова, което сте имали намерение да вършите. В средата на месеца ви очакват известни промени в деловата сфера. Може да бъде отменен планиран проект. В края на януари вашите дела ще тръгнат нагоре.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 21, 24, 28.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 25.

РИБИ

През януари Рибите ги очаква приятелско общуване и делово сътрудничество не само с хората, с които сте имали намерение да общувате, но и с онези, за които изобщо се сещате рядко. Впрочем, това ще ви донесе и удоволствие, и някаква полза, така че не се отказвайте от срещи, за които ще ви молят хора, с които не сте планирали да се виждате.

Освен това през втората половина на месеца ви очакват великолепни успехи в деловата сфера. Ще се появи възможност да постигнете невероятни висоти и да се изкачите на следващото стъпало в кариерата. Най-вероятно за това ще ви помогнат хора, за които вие някога сте се застъпили, или хора, чиито проблеми сте успели да решите по някакъв нестандартен начин. При това не е изключено да имате интересно пътуване.

В началото на януари ще получавате подаръци не само от роднини и приятели, но и от Съдбата. В средата на месеца ви очаква посещение на официално мероприятие, на което ви предстои да говорите много и да убеждавате някого в нещо. В края на януари ще обедините две цели в една и благополучно ще постигнете желаното.

Най-благоприятните за вас дни през януари: 9, 12, 22, 23.

Дни, в които трябва да сте по-внимателни: всички дни са неутрални.

Н. Попова

Източник:  margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top