Мечка влезе с взлом в автомобил и се заключи (СНИМКИ)

90-килограмова американска черна мечка (барибал) успя да нахлуе в автомобил във Вирджиния и да се заключи. Дотук историята вече е достатъчно невероятна, но съвсем не приключва – усетило се в капан, животното започнало да натиска клаксона и не спряло, докато не било освободено.

Забавната случка станала в окръг Роаноук. Собственикът на колата – Райън Маккланан, и семейството му били събудени от клаксона в ранни зори. Извиканите на мястото полицаи били слисани от гледката.

Мечката подушила дребни лакомства, затова нахлула в незаключената кола. При опита си да излезе, тя нанесла известни щети на интериора, съобщиха от полицията във „Фейсбук“.

Развръзката дошла, когато униформен отворил задната врата на колата, а мечката излязла и избягала в гората.

„Винаги заключвайте колите си – не само крадци проникват в тях“, съветват от полицията.

Нападенията на мечки над лична собственост са не са рядкост във Вирджиния, затова местните измислят всякакви хитроумни начини да се предпазят от тях.

Жители на близкия град Салем разпространиха видео на доказалия се ефективен начин за предпазване на кофи за боклук от набези – смееща се кукла клоун. На кадрите се вижда как животното се приближава, проучва кофата и се опитва да я събори, за да разпилее боклука. Тогава обаче се задейства куклата и животното побягва.

Източник: btv

Подобни статии

Top