„Мечтай, планирай, реализирай – живей истински!” в Пловдив

Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с Превантивно–информационен център /ПИЦ/ в Пловдив организират за трета поредна година шахматен турнир под надслов: „Мечтай, планирай, реализирай – живей истински!”, който е част от годишната им кампания: „Имаш ли цел, ще намериш пътя!”.

Инициативата ще се  проведе със съдействието на Шахматен клуб „Пловдив” от 10.00 ч. до 14.00 ч. в общинската база на Дирекция „Спорт и младежки дейности” – Община Пловдив, зала 207 на Кулата в Комплекс „Гребна база”.

За Купата на Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с Превантивно-информационен център /ПИЦ/ в различни категории ще се състезават деца от Шахматен клуб „Пловдив”, ученици от пловдивски училища – гимназиален курс, младежи и студенти от града. Участниците ще играят при спазване на правилата на шахматната игра.

Целта на мероприятието е да се покаже една различна алтернатива на младите хора за уплътняване на свободното време, чрез интелектуална, спортна и творческа ангажираност в борбата с Психоактивните вещества /ПАВ/.

Мероприятието ще бъде открито от Председателят на ОСНВ с ПИЦ – Пловдив Живка Йовчева. За всички участници в турнира са подготвени награди – индивидуални  и отборни.

Подобни статии

Top