Мини футболен турнир на Гребната днес

Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с Превантивно–информационен център /ПИЦ/ – Пловдив провеждат за шеста поредна година мини футболен турнир под надслов „Твоят живот е в твоите ръце!”. Той ще се проведе днес и е част от годишната им кампания „Имаш ли цел, ще намериш пътя!”. Турнирът ще бъде на футболното игрище на Младежкия център – на Гребната база, а стартът е в 10.00 часа.

За Купата на Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с Превантивно-информационен център /ПИЦ/ – Пловдив ще се борят  ученици от 8 пловдивски училища – прогимназиален курс на обучение. По този начин всички участници ще покажат една различна алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора, чрез ангажиране със спортни мероприятия в борбата с наркотичните и психоактивните вещества.

Началото на футболния турнир ще бъде дадено от заместник-кмета Георги Титюков. По регламент участниците ще теглят жребий и ще играят на елиминации. За всички участници са подготвени футболни награди – отборни и индивидуални.

Снимка: Фейсбук

 

 

 

Подобни статии

Top