Миро губи контрол на Античния на 13 септември

В края на лятото Миро вече радва феновете си с лятно мини турне. Първите два концерта вече преминаха в последните дни на август – в Бургас и Варна. Предстоят концерти на 2 септември в Русе и на 13 септември в Пловдив. Това е първото турне на поп идола след шеметния успех на „Омиротворен“ през 2009 година.

Публиката ще има възможност да се наслади на любими песни от близкото минало на Каризма, хит синглите на Миро „Сувенир”, „Убиваме с Любов”, „Върха на планината”, „Губя контрол когато”, „Скочи над мен”, „Август е Септември” др. В летните театри в четирите града ще прозвучат и за първи път пред широка аудитория новите песни от предстоящия албум на Миро „МЕСИЯ“ том ІІ „Възкресение“ – „Подслон”, „Месия”, „Всичко било е насън”, „Им Ним Алу”, „Алелуя и Амен”,  „Говори ми с Любов”.

Отсега са ясни Цветелина Янева, Невена Цонева и варненската хип-хоп сензация Dim4ou, които ще пеят в дует с Миро, а изпълнителят подшушна, че ще има и изненадващи гости във всеки един от градовете. „Това са мои колеги, но най-вече приятели. Щастлив съм, че ще имам честта да сме заедно на сцената“, сподели развълнуван Миро.

В  специално сформирания за концертите бенд влизат – Светлин Къслев – клавишни и вокал, Цветан Недялков – китари,  Венелин Венков – ритъм секция, Михаил Дичев –бас. Щрайх линията е  под нежната грижа на красивите и талантливи дами от „Хипнотик”, а на сцените ще се качат и вокалистите –  Севинч Ибрахим, Християна Дънкова, Мелинда Христова, Тодор Гаджалов, Огнян Георгиев, Константин Томов.

Не е тайна за всички верни почитатели на Миро, че самият той се включва активно в танците на сцената. Хореографията е винаги изпипана и този път е поверена на Маргарита Будинова и балетните изпълнители: Елица Павликенова, Васил Дипчиков и Стефан Вучов.

Чакам това турне от много време и съм страшно развълнуван. Срещите с публиката са изключителна привилегия за всеки творец. Надявам се да се забавляваме и  тези концерти да оставят следа, призна самият Мир.

В Плодив концертът на един от най-добрите български поп изпълнители ще бъде на Античния театър. Началото е в 20:30 ч.

Подобни статии

Top