Миро губи контрол на Античния тази вечер

Miro

Европейската столица на културата 2019 Пловдив, сцената на археологическия паметник Античен театър е любезният домакин на финалния концерт-спектакъл на Миро от лятното му турне.

Концертите на Миро във Варна, Бургас и Русе са определени от журналистите и публиката, като едни от най-значимите музикални събития в културния афиш за 2015 на България до момента.

„Миро очарова публиката“, „Седем биса за Миро…“, „Миро разтресе сцената на летния театър“ , „Миро взриви публиката с невероятно шоу“ е отзвукът за перфектно изпипаните над два часа концерти.

Освен хит синглите на Миро и „Каризма“, са включени песни от предстоящия албум „Месия“, дуетите с Невена Цонева, Цветелина Янева и Димчо, като изпълнителят включва за всеки концерт нови песни.

Пеещи и танцуващи хора по трибуните на летните театри бяха обичайна гледка в Бургас, Варна и Русе. Срещите на Миро с публиката продължават след концертите с раздаване на автографи и разговори до малките часове на нощта, а хората си тръгват от всеки концерт както със спомена за докосваща сърцето музика, така и с подаръци от партньорите на турнето.

На любимата сцена на Миро –  Античния театър Пловдив, в 20,30 часа, ще се качат специално сформирания за концертите бенд – Светлин Къслев – клавишни и вокал, Цветан Недялков – китари, Венелин Венков – ритъм секция, Михаил Дичев -бас.

Щрайх линията, под нежната грижа на красивите и талантливи дами от „Хипнотик“, вокалистите – Севинч Ибрахим, Християна Дънкова, Мелинда Христова, Тодор Гаджалов, Огнян Георгиев, Константин Томов и балет с хореограф Маргарита Будинова.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top