Мислили си той за друга по време на секс

Случвало ли ти се е да се чудиш какво си мисли гаджето ти по време на секс? Дали, когато е със затворени очи си представя друго момиче или си мисли за нещо съвсем различно? Има няколко начина, които ще ти помогнат да разбереш.

Първо, не се шашкай излишно. Това, че той избягва визуален контакт с теб по време на секс, не означава, че не иска да те гледа и си мисли за друга. Може да гледа да се разсейва, за да отложи своя оргазъм и да удължи сексуалния акт.

Представителите на силния пол обичат да гледат половинката и полудяват, когато тя е истински възбудена. Поради тази причина те гледат да правят секс по-грубо и се държат сякаш не им пука за жената, с която са в леглото. Това тяхно държание е с цел да правят по-дълго време секс.

Може да си сигурна, че той си мисли за друга, докато е с теб, само ако наистина го познаваш много добре и знаеш от какво е продиктувана промяната в неговото поведение. Замисли се как се е държал преди по време на секс и какво прави сега. Ако преди не е свалял поглед от теб, а сега те избягва или прави секс предимно със затворени очи, напълно възможно е да си представя друга.

Другата промяна, която може да ти подскаже, че нещо се случва, е липсата на емоции у него. Преди е стенел от удоволствие, докато прави секс и свършва, а сега си държи езика зад зъбите.

Според специалистите доста мъже си фантазират, докато правят секс с половинката си. Те си представят както известни жени, с които биха си легнали, така и бивши гаджета и запомнящи се моменти от секса с тях. Голяма част от представителите на силния пол избягват да използват имена в леглото, за да не се стигне до объркване, когато са подвластни на емоциите. Сладникавите обръщения като „бебе“, „зайче“ и т.н. са много по-безопасни от употребата на имена.

Няма жена, която да не се нацупи, ако разбере, че гаджето ѝ си мисли за друга, дори да става въпрос за Анджелина Джоли. Но дамите не трябва да крият факта, че и на тях често им се случва да мечтаят за друг по време на секс …

Източник: teenproblem.net

Подобни статии

Top