Митьо Пищова в декларация: Не съм плащал за операция в Пловдив!

Митьо Пищова с декларация, че не е плащал за операция в Пловдив

Във връзка с неверни твърдения в някои медии от 29 октомври 2014 г., че Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова, е дал 4 хил. лева за операция в Клиниката по ортопедия и травматология на УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, самият Маринов разпрати декларация, в която уточнява, че не е плащал нищо за лечението си.

„През ноември 2014 г. проведох лечение в Ортопедията на УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив. Изключително съм благодарен за грижите от екипа на болницата. Не съм плащал никакви пари на лекарите и на целия персонал за лечението си!“, се казва в декларацията на Димитър Маринов. „Не мога да се извиня лично за неудобството, което съм създал на прекрасния лекарски екип, защото съм трудно подвижен в момента. Много съжалявам за неприятното впечатление, което съм създал напълно несъзнателно.“, пише още вече бившият пациент на Клиниката по ортопедия и травматология на УМБАЛ „Свети Георги“.

В края на октомври и началото на ноември Димитър Маринов е приет в клиниката заради тежка инфекция в едното коляно, причинена от поставяне на инжекция в коляното в друго лечебно заведение в страната. В УМБАЛ „Свети Георги“ му е направена операция по спешност. Благодарение на нея освен коляното е спасен и животът на пациента, потвърдиха от Клиниката по ортопедия и травматология на пловдивската университетска болница.

 

Подобни статии

Top