Младежи даряват кръв в Техническия

Младежи от трите Ротаракт клуба в Пловдив ще дарят кръв днес в рамките на кампания, организирана съвместно с Центъра по трансфузионна хематология в Пловдив.

„Като част от семейството на Ротари, ние, младежите от трите Ротаракт клуба в град Пловдив, се стремим да допринасяме с всяка наша инициатива за благото на обществото ни! Правили сме много кампании, насочени към обществено полезни дейности, но сега сме на прага на вероятно най-хуманната ни инициатива – КРЪВОДАРЯВАНЕ!

Кръводаряването е най-безопасната и сигурна форма на донорство! Също така е доброволен акт, целящ спасяването на човешкия живот! Ефектът, който се цели е както набирането на кръв, така и популяризирането сред все повече млади хора, които са потенциалните донори в кампанията КРЪВОДАРЯВАНЕ!, апелират младежите.

Моля, всеки желаещ да дари кръв и спаси живот да заповяда! Приготвили сме няколко интересни, тематични подаръка и ви очакваме! Кампанията ни е съвместно Център по кръводаряване – град Пловдив! Нека бъдем герои!

Кръводарителската акция ще се проведе от  8:30 до 13:00 часа в сградата на Технически университет – София /филиал Пловдив/ IV корпус.

Подобни статии

Top