Младежи ще кажат „НЕ на наркотиците“ в Цар-Симеоновата градина

Концерт на доброволци от младежки организации, млади таланти от Пловдив и професионални изпълнители под надслов „Един живот – един избор” ще се проведе тази вечер в рамките на кампанията „НЕ на наркотиците!”  Организатори на кампанията са Общинският съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ и Превантивно-информационен център /ПИЦ/ – Пловдив.

Поводът за концерта е Международният ден за борба с наркотиците. Събитието ще се проведе на изградена сцена в „Цар-Симеоновата градина” от 18.00 ч. Със своето участие младежите ще заявят съпричастност в борбата с Психо-активните вещества и ще кажат „НЕ на наркотиците!”.

Идеята е да се покаже една различна алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора, чрез ангажираност в изкуство и творчество. Общинският съвет по наркотчини вещества и Превантивно информационния център поемат нелеката отговорност да мобилизират, подкрепят и вдъхновят хората от различни възрастови групи и социални съсловия, да предприемат действия срещу употребата на наркотици.

Концертът е под патронажа на кмета Иван Тотев.

Подобни статии

Top