Младеж предложи брак на приятелката си пред стотици абитуриенти

От години Враца се слави с атрактивни абитуриентски балове. Миналата година децата пристигаха на бала си с автобуси, с лимузини, дори с летящо килимче като в приказките. Тази година един абитуриент реши да предложи брак на своята приятелка пред всички.

Николай сподели, че е взел решението спонтанно, два-три часа преди бала. Единственият човек, който не е знаел какво следва, е приятелката му. Всички други са очаквали изненадата и са гледали за сигнал от него, за да му дадат пръстена, разказа класната г-жа Цветкова. Така пред стотици погледи на абитуриенти от три училища младият мъж поиска ръката на своята половинка.

„Изпитах нещо неописуемо, цялата изтръпнах”, сподели Елеонора, която е била наистина изненадана, тъй като приятелят й е много притеснителен и не е очаквала от него подобно нещо. Досега й е подарявал подаръци, но не й е правил по-големи изненади, разказа тя.

Елеонора е по-голяма от него, студентка втори курс, учи за медицинска сестра. С Николай се познават от две години покрай сестра му, която е нейна много добра приятелка, разказа момичето.

Двамата все още не са определили датата са сватбата, тъй като се подготвят за друго радостно събитие – появата на тяхното бебе, което трябва да се роди през ноември. Дотогава предстоят ремонти, а междувременно Ели обещава да подкрепя Николай във всичко и си пожелава детето да расте здраво и щастливо и да се обичат.

Източник: btv

Подобни статии

Top