Младоженец запали и уби жена си, защото му изневерила в първата брачна нощ

Младоженец запали жена си

Младоженец от Волгоградска област уби жена си, след като я поля със спирт и я запали. Причината за свадата била, че половинката му изневерила в първата брачна нощ, съобщава LifeNews.

В изблик на ревност И. Кузмин подпалил младата си съпруга, след като я полял със спирт от пластмасова бутилка. Това станало, след като 27-годишната В. Филипова му признала, че докато той е спал в първата брачна нощ, тя му изневерила с любовник.

Младоженците имали скромна сватба, а след тържеството съпругът заспал. Според следствието недоволната съпруга решила да си отмъсти и се отправила към своя любовник. По-късно обаче Филипова започнала да изпитва угризения и си признала.

„Според съседите и пристигналите на място разследващи Кузмин зверски е изревнувал признанието на съпругата си и настанал скандал. След това мъжът полял половинката си със спирт и я запалил”, съобщават от следствието във Волгоградска област.

След инцидента жената е откарана в болница с 80% изгаряния. В течение на няколко часа медиците се борили за живота й, но не успели да я спасят.

Подобни статии

Top