Млад мъж от Пловдив се бори за живота си, нека му помогнем!

23-годишният Демир Василев от Пловдив претърпя тежка катастрофа през октомври 2014-та година със своя мотоциклет, след  като водач на лек автомобил отне предимството му.

При наличие на многобройни травми, Демир претърпя редица животоспасяващи операции. Сега той е в състояние на будна кома. В момента за него се грижат майката и бащата в домашни условия, тъй като здравната каса не поема продължителното лечение на хора в това състояние.

Продължава кръводаряването за 21-годишния мотоциклетист

В момента освен от постоянните средства за лекарства, рехабилитация и всякакъв вид грижи, Демир се нуждае от вертикализатор – устройство, което е в състояние да задържи тялото му в абсолютно изправено положение в продължение на поне един час дневно, с цел подобрение работата на мозъка, както и да улесни работата по придвижването на момчето.

Стойността на вертикализатора е 9,800 лева. Държавата предлага частично субсидиране на това средство, но голямата част остава задължение на родителите.

Над сто души дариха кръв за ранения 21-годишен мотоциклетист

На 2 май се организира благотворителен концерт в клуб Библиотеката и базар в „Капана“, на които ще събират средства за Демир.

Ако имате възможност и желание да помогнете на младия мъж, може да го направите и чрез следната дарителска сметка:

IBAN: BG18 UNCR70 0015 2222 5208
BIC: UNCRBGSF
Уникредит Булбанк
Титуляр: Тотю Демирев Василев

Подобни статии

Top